Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο κεραυνοβόλος έρωτας για τους αγανακτισμένους


Από πέρσι μέχρι φέτος δεν υπάρχει εκπρόσωπος του δικομματισμού και των «παραφυάδων» του που να μην έχει περιγράψει από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση, 

ως... απεχθές κυκλοφοριακό πρόβλημα «που ταλαιπωρεί εγκληματικά τους πολίτες».

Δεν υπάρχει «μαρκουτσοφόρος» που δεν έχει χρεώσει την οικονομική ασφυξία και τα λουκέτα στην αγορά στο γεγονός ότι «οι διαδηλωτές της απόγνωσης κλείνουν τους δρόμους».

Δεν υπάρχει ενσωματωμένη γραφίδα που δεν έχει κατηγορήσει την πιο μικρή ή την πιο μεγάλη απεργία, την πιο μικρή ή την πιο μεγάλη κινητοποίηση, σαν ένδειξη «ανευθυνότητας» εκδήλωσης κοινωνικού μίσους ή πυρίτιδα σε ένα ήδη εύφλεκτο υλικό . Σαν υπαίτια πρόκλησης «κοινωνικής

αναταραχής».

Σαν πράξη «αντιπατριωτική» που «υπονομεύει την πορεία σωτηρίας της χώρας».

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτή είναι η στάση του κυρίαρχου πολιτικού και
εκδοτικού - τηλεοπτικού κατεστημένου απέναντι στις λαϊκές διαμαρτυρίες.


Και ω του θαύματος!

Εδώ και μερικά 24ωρα οι πλέον ορκισμένοι εχθροί των λαϊκών συγκεντρώσεων διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος πρώτος θα αποθεώσει το «κίνημα των αγανακτισμένων»!

Πασχίζουν να αποδείξουν ότι «είναι κι αυτοί εκεί»! Οτι αγαπούν παράφορα τους διαδηλωτές και ότι τους ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα.. Ότι τα μάτια λάμπουν καθάριων βλεμμάτων και ότι η λογική της αυτοσυγκράτησης υπερισχύει του ενστίκτου της διεκδίκησης.. (από πότε η διεκδίκηση είναι ένστικτο δεν ξέρω..)

Από τον ΣΚΑΪ που πέρσι μεγαλοστελέχη του ζητούσαν την κατάργηση Συνταγματικών άρθρων και την αντικατάστασή τους από άλλα (μάλλον στρατιωτικού περιεχομένου θα εννοούσε) για να τίθενται εκτός νόμου οι συναθροίσεις (!)

μέχρι το MEGA των γνωστών «απεργοφάγων»,

από τους απηνείς διώκτες των διαδηλωτών στα διόδια, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στα λιμάνια

μέχρι το STAR της... Πετρούλας,

όλοι τους ομνύουν στο «κίνημα των αγανακτισμένων» Προσεύχονται για το καλώς έχειν της υγείας τους με τους μπάτσους να τους αποχαιρετούν και να τους υποδέχονται προσφωνώντας τους ως εξής.."να μην χανόμαστε" "να σας δούμε κι αύριο πάλι" "ελάτε στο σαλόνι πλάι στους ευζώνους για καφέ"  



Εντάξει Γιορίκες το πιάσαμε το υπονοούμενο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: