Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Κατρακυλά ασυγκράτητα η Μέρκελ..

Μέρκελ κλαίουσα..
Τι λέτε;

Βυθίζεται ο σύγχρονος Γερμανικός Τιτανικός;
Η Μέρκελ;

Τι ακριβώς δεν της εκτίμησαν οι Γερμανοί.. Ολόκληρη χρηματιστηριακή κομπίνα είχε στήσει με την Βολξ – Βάγκεν για ν’ αρπάξει εν μία νυχτί πάνω από είκοσι δις ευρώ και από ποιους; Από τα Γεράκια της Wall Streeet..

Για να εμφανιστούν στην συνέχεια αυτοί με τα ημίψηλα επί της ομώνυμης Αμερικανικής οδού ανεστραμμένα στην εικόνα της επαιτείας.

Ή μήπως δεν εξακολούθησε την επι τριαντακονταετία αιματηρή ληστεία κατά της Ελλάδας με συνέπεια να της το χρεώνουν και αυτό και να την βυθίζουν αύτανδρη του κόμματός της

συμπεριλαμβανομένου.. 


Ή μήπως αποδέχτηκε την καταβολή των Ελληνικών αποζημιώσεων τα οποία εγγράφονται κατ' έτος στον ετήσιό της προϋπολογισμό υπό την υποσημείωση ότι μπορεί και να γίνουν απαιτητά από νέο Ελευθέριο Βενιζέλο ας πούμε. (λέμε τώρα μην με πάρετε και με τις πέτρες..)

Την μία ήττα μετά την άλλη εισπράττει η σιδηρά καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ με πιο πρόσφατη αυτή στο κρατίδιο της Βρέμης όπου ο εκλογικός της σχηματισμός κατρακύλησε στην τρίτη θέση με τους πράσινους να καταλαμβάνουν την δεύτερη κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Γερμανίας.

(προσοχή: οι πράσινοι ήταν που ούρλιαζαν να βομβαρδιστεί η Γιουγκοσλαβία με τον Κλίντον, ναι τον Κλίντον να υπογράφει δια του αστερίσκου της επιφύλαξης! Καταλαβαίνετε τι μας περιμένει).

Η ήττα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Μέρκελ είναι η πέμπτη κατά σειρά στις περιφερειακές εκλογές που γίνονται φέτος και σύμφωνα με τους παρατηρητές δεν πρόκειται να σταματήσει η κατρακύλα.

Οι Σοσιαλδημοκράτες, που κυβερνούν την πόλη - κρατίδιο της Βρέμης για 66 χρόνια, ήρθαν πάλι πρώτοι και θα κυβερνήσουν σε συνεργασία με τους Πράσινους το μικρότερο από τα 16 κρατίδια της Γερμανίας.

Πρόκειται για μια ευκαιριακή νίκη των Πρασίνων, καθώς στην Γερμανία αυτοί είναι χρόνια τώρα το ανάχωμα κάθε ψήφου που θα διοχετευόταν προς τα αριστερά δεδομένου ότι στην παράταξή τους σταματά ο χάρτης της πολιτικής γεωγραφίας. Κομμουνιστικά κόμματα απαγορεύονται..

Τόση δημοκρατία.

Πάντως η Μέρκελ αποδίδει την ήττα της στο γεγονός ότι εκείνη χρειάστηκε να επωμιστεί το βάρος της κρίσης χρέους της Ευρώπης,

αφού βεβαίως χάριν του βορρά χρεοκόπησε ο ευρωπαϊκός νότος, κάτι που ουδείς Γερμανός ούτε καν ψιθυρίζει πολύ δε περισσότερο η Μέρκελ.

Οι Χριστιανοδημοκράτες πάλι αποδίδουν τη νίκη των Πρασίνων στην πυρηνική καταστροφή που σημειώθηκε τον Μάρτιο στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας,

(όχι ρε μάγκες ψάξτε μήπως μέτρησε το σύνθημα των πρασίνων πως η βία δεν είναι η λύση γιατί η Λία εδώ είναι σίγουρα Βίσυ)

αλλά μόλις συνειδητοποίησαν τι ακριβώς ανακοίνωσαν το διόρθωσαν.

Θα πρέπει όλοι να λάβουν υπόψη τους τη γενικότερη οικονομική κατάσταση, με την κρίση που πλήττει το χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά και την κρίση που πλήττει πολλές ευρωπαϊκές χώρες..

Σώπα!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: