Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Συγχωνεύει τώρα το ΙΚΑ στο ΕΣΥ αλλά με τα νεκροταφεία τι θα κάνει;

Έχω κατ’ επανάληψη γράψει, 


ότι ένα από τα πλέον επικίνδυνα μνημονιακά κυβερνητικά ανδρείκελα είναι ο Lover-δος και δεν πρόκειται να ανακαλέσω ακόμη και αν περνούσα με τον πλέον βασανιστικό τρόπο τις δοκιμασίες των αντιστασιακών, 


από τις βάναυσες χούντες της Λατινικής Αμερικής. 


Και το άτομο είναι άκρως επικίνδυνο επειδή χρησιμοποιεί επικοινωνιακά τεχνάσματα όπως οι γάτες. 


Για να σκεπάζουν τα σκατά τους. 


Τελευταίο αλλά όχι έσχατο, είναι πως την ίδια στιγμή που ο αχρείος δήλωνε την αφανιστική για
τους πρωτίστως οικονομικά ασθενείς, 


με έναν φάκελο υπό μάλης επισκεπτόταν τον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο υποτίθεται πως θα κατέθετε στοιχεία για διασπάθιση δημόσιου χρήματος. 


Σας βεβαιώ εκ των προτέρων πως θα αποδειχτεί μούφα η υπόθεση, όπως ακριβώς έχει συμβεί σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις που λειτούργησε κατά τον ίδιο τρόπο. 


Πρόκειται για χαμερπή πολιτικό άνδρα που δεν ορρωδεί προ ουδενός όταν με πριονίδι πρόκειται να κρύψει   αιματηρή του δράση, ανεξαρτήτως του υπουργείου που έχει βρεθεί. 


Σήμερα λοιπόν ανακοίνωσε την επίσκεψή του στον εισαγγελέα με την ταυτόχρονη αλλά ψιθυριστή αποτύπωση του ότι από τους 91 φορείς πρόνοιας που υπάρχουν σήμερα θα μείνουν 22 ! 
Κατά τον ίδιο τρόπο σχεδόν μουρμουρίζοντας δήλωσε πως από την πρώτη του Ιούνη πέντε νοσοκομεία του ΙΚΑ συγχωνεύονται στο ΕΣΥ. Ξέρετε τι ακριβώς σημαίνει αυτό. 


Μείωση των κλινών και φυσικά του προσωπικού περίθαλψης δεδομένου ότι οι προσλήψεις στις οποίες υποχρεούτο να προβεί για να καλύψει τα υπάρχοντα κενά δεν θα πραγματοποιηθούν. 


Και επί τη ευκαιρία της προσφυγής του στον εισαγγελέα μήπως αυτός (ο εισαγγελέας) να δει την περίπτωση της ηθικής του αυτουργίας επί του θανάτου της πανέμορφης νεαρής στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, γιατί σύμφωνα με την καταγγελία των εργαζομένων το κορίτσι δεν θα κατέληγε αν το προσωπικό στα επείγοντα ήταν επαρκές; 


Λέω μήπως ή να περιμένω τη ημέρα που θα ξαστερώσει για να τον δω επί της αγχόνης στο Σύνταγμα αλά μπρατσέτα με όλη την συμμορία γιατί από κοινού θα ξεπαστρεύουν τον Ελληνικό πληθυσμό..

Δεν υπάρχουν σχόλια: