Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Με αυτοκτονία συσχετίζει ο Προβόπουλος την καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου

Κι έλεγα πως είναι δυνατόν να λείπει ο αρχηγός της καθεστωτικής αγέλης από τις σημερινές «κρίσιμες για το έθνος στιγμές»! 

Μπορεί το φρέσκο λαϊκό αίμα να τον αφήνει αδιάφορο αναρωτήθηκα, 

αφού το γαλάζιο του το έχει απαγορέψει ο γιατρός και το πράσινο μοιάζει με βαλβολίνη εξωγήινων.. Και δικαιώθηκα ευτυχώς γιατί θα μου έλλειπε. Στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας αναφέρομαι ο οποίος έκανε της εξής πρωτότυπη δήλωση στους Financial Times:


«Η Ελλάδα θα «αυτοκτονήσει» αν το κοινοβούλιο δεν υπερψηφίσει το πακέτο των μέτρων λιτότητας που έχουν ως στόχο την αποφυγή μιας καταστροφικής χρεοκοπίας»


Είναι προφανές του πόθεν ορμώμενος ο συγκεκριμένος αιμοδιψής εκφράζει και εκφράζεται. Εκ της τάξης που εκπροσωπεί βεβαίως βεβαίως, η χυδαία μειοψηφία της οποίας όταν αναφέρεται
στην λέξη αυτοκτονία αποκαλύπτει αυτομάτως και το ποιος κινδυνεύει να προβεί στην απονενοημένη αυτή πράξη, δεδομένου ότι μέλη της κοινωνίας μας το έχουν υποστεί από καιρό. 

Σε βαθμό μάλιστα που άρχιζαν να το δέχονται ως φυσικό κανόνα.


Και συνεχίζει. «. Δεν είχαν ποτέ στην πραγματικότητα έναν διάλογο σε αυτή τη χώρα για το τι πήγε στραβά. Στην Πορτογαλία η νέα κυβέρνηση δήλωσε ότι έρχεται μια δύσκολη διετία. Εμείς εδώ δεν είχαμε κάποιες αντίστοιχες συζητήσεις.»


Πως,πως είχαμε.. Απλώς ήταν υπό την αιγίδα του ΔΝΤ και όχι την δική σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: