Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η βρωμερή καθημερινή φυλλάδα

Στην αναπαραγωγή ενός φθαρμένου στα σάπια δόντια τους παραμυθιού προέβη εκ νέου η εφημερίς των Τσολάκογλου καθημερινή φυλλάδα του μονοπύθμενου μαουνιέρη. 

Ενοχλήθηκε γράφει από την συμβολική ανάρτηση του πανώ με τα μηνύματα αντίστασης στην Ακρόπολη από το ΠΑΜΕ, 

(μου είναι παντελώς αδιάφορο ποιος το ανάρτησε αρκεί που το έκανε), 

γιατί κατά πως γράφει επρόκειτο περί πλήγματος στον τουρισμό! Και πότε τα λένε αυτά τα δημοσιογραφικά τσόλια; Όταν όσοι από τους τουρίστες βρέθηκαν εκεί και ερωτήθηκαν για την συμβολική σχέση μνημείου και αιτήματος, απάντησαν ως να ήταν προσυνεννοημένοι, 

ότι στο υπέρλαμπρο φως του συγκεκριμένου μνημείου αυτής της αξίας μηνύματα του πρέπουν!

Κατά την συνήθη τους όμως πρακτική αποσιώπησαν τις δηλώσεις αυτές και παρουσιάζοντας μια εικόνα τουριστών που φωτογράφιζαν το μνημείο με το πανό, εξηγούσαν αυθαίρετα πως με την πράξη τους αυτή έδειχναν την αλγεινή εντύπωση που τους προκάλεσε.. 


Τόση και τέτοια δημοσιογραφία τους πρέπει. Γιατί αν πράγματι είχαν συναισθανθεί το μέγεθος της δημοσιογραφικής τους διαστροφής θα είχαν αποθέσει σήμερα στυλό και ταυτότητες στην ΕΣΗΕΑ από ντροπή. 

Μα τι γράφω.. Αυτοί δεν ορρωδούν προ ουδενός. 
Ούτε τότε επί κατοχής που συνεισέφεραν ως φυλλάδα στις επικοινωνιακές ανάγκες των ΝΑΖΙ και αν οι Έλληνες δεν είχαν βγει στα βουνά σήμερα θα συνεννοούμασταν άπαντες στα Γερμανικά, ούτε και σήμερα που κατά την πάγια και σταθερή πρακτική τους στέκονται στο πλευρό των ΝΑΖΙ τοκογλύφων,

έτσι ώστε σε λίγα χρόνια να μιλούμε όλοι όχι ιερογλυφικά αλλά τοκογλυφικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: