Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ανίερη σύζευξη ομοειδών οργανισμών για την προσβολή του ιερού βράχου

Η Ακρόπολη γελοιοποιημένη από αναψυκτικό
του αρθρογράφου μας 
Ευγένιου Ανδρικόπουλου

To who is who του κάθε καθεστωτικού πολιτικά λεχρίτη ο οποίος αποπειράται να προσβάλλει τους λαϊκούς αγώνες, 

οφείλουμε να το αποκαλύπτουμε γιατί διαφορετικά η γνώμη του θα μοιάζει με τενεκεδένιο κέρμα που πέφτοντας κάτω έκανε θόρυβο πολύ..

Για παράδειγμα. Διαπίστωσα μια ανίερη σύζευξη - κατά παράβαση των φυσικών κανόνων που θέλουν αποκλειστικά τα ετερώνυμα να έλκονται- μεταξύ της φυλλάδας που κατά την ταραχώδη περίοδο του 1965 πυρπολούσε ο λαός καταμεσής της πλατείας Συντάγματος, 

και της άλλης της καθημερινής επίσης φυλλάδας του μονοπύθμενου μαουνιέρη. 

Συζεύχθηκαν σε ότι αφορά την προσβολή της αισθητικής τους από την ανάρτηση πανώ επί του ιερού βράχου με μοναδικό αίτημα την αντίσταση του λαού στην υποδούλωσή του.


Το να αναφερθώ μια εις έτι φορά επί των πανανθρώπινων αξιών του συγκεκριμένου μνημείου εντός των οποίων πρώτιστη είναι η ελευθερία του ατόμου, θα καταστεί αφ’ ενός αφόρητα πληκτικό, χώρια που το περιέχον του περιεχομένου της ελευθερίας για τις δυο αυτές φυλλάδες και την συγκεκριμένη χυδαία μειοψηφία των συνεργατών τους, 

μοντέλες της Αθήνας υπό την σκέπη της θεάς ..Αθηνάς
θα τους εκβιάσει να σταθούν ως Ευρωπαίοι που καθ’ επαγγελματική υποχρέωση ακούν κινέζικη όπερα.

Αφού έτσι επαναλάβω πως μου είναι παντελώς αδιάφορο ποιος πότε και πως ανάρτησε το πανό, αρκεί που το ανάρτησε, θα περάσω στο ψητό. 
Και το αμάσητο ψητό είναι πως η μεν καθημερινή φυλλάδα κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής προπαγάνδιζε από τα πρωτοσέλιδά της ( χτυπήστε χούϊ,γριά,και δοσίλογοι και θα τα βρείτε σε παλιότερες αναρτήσεις) την δράση του Χίτλερ και πότε;  

Όταν επί του ιερού βράχου είχε αναρτηθεί η σβάστικα. 

Και αν η ιστορία δεν με γελά (ήμουν αγέννητος τότε) είχε επιτεθεί και κατά των προβοκατόρων αγνώστων (Γλέζου Σάντα) που την είχαν υποστείλει ξεσκίζοντάς την για να υψώσουν στην θέση της την Ελληνική.

Κατ’ αντιστοιχία και κατ’ αναλογία εκείνης της εθνικής και πολιτικής της συμπεριφοράς σήμερα δι ενός καλοπληρωμένου τρίχα συνεργάτη της, υπερασπίζεται μετά πάθους την νέα κατοχή (των Ναζί τοκογλύφων) κατά πως θα λέγαμε Νέα Καβάλα του Ψωμιάδη, 

οι διαφορές τους από τον οποίο εστιάζονται αποκλειστικά και μόνο στο πεδίο δράσης τους.

Σε ότι αφορά τώρα την φυλλάδα που ως φοίνικας εκ της στάχτης του 65 αναγεννήθηκε και τον συνεργάτη της κ Θεοδωρόπουλο, να θυμίσω πως πρόκειται για τον εκλεκτό του βαφτισιμιού του Κοκού Γερουλάνο, που επιτέθηκε στον ΣΕΒΑ (Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλιοπωλών) επειδή: 

Είχε το θράσος να αρνηθεί την ανάδειξη της Βρετανίας ως τιμώμενης χώρας, κατά την γιορτή του βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως αφού αυτή μαζί με τον Χασάπη Μπους αιματοκυλούσε το Ιράκ. 

Και ως να μην του επαρκούσε αυτό, συντάχθηκε μεταξύ των 32 … «πνευματικών» (κάτι τέτοιοι ..πνευματικοί με κάνουν να αισθάνομαι υπερούσια φύση) ανθρώπων που ευλογούσαν την αποφώλια γένεση του εν ονόματι μεσοπρόθεσμο παπανδρεϊκού τερατογενήματος. .

Δεν υπάρχουν σχόλια: