Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Στα Χανιά σπάσανε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ .. στην Λαμία τους περιμένουν να τους υποδεχτούν..

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν διαδηλωτές στα Χανιά, έπειτα από πορεία κατά του Μεσοπρόθεσμου. Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο Χανίων, το οποίο κατέλαβαν, ενώ ο δήμαρχος αποχώρησε υπό προστασία. Ζημιές προκάλεσαν επίσης, 50 περίπου άτομα, στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο. Όταν η πορεία έφθασε έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Κυδωνίας, ομάδα νεαρών, αφού παραβίασε την κεντρική είσοδο των γραφείων μπήκε μέσα και κατάστρεψε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, fax, τηλέφωνα τηλεοράσεις, άδειασαν ντουλάπες με έντυπο υλικό καθώς και ντοσιέ με αρχεία, ενώ έγραψαν και συνθήματα στους εσωτερικούς τοίχους των γραφείων.


Στα γραφεία δεν υπήρχαν εργαζομενοι, ενώ μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν στην αστυνομία για να καταθέσουν.



Στη συνέχεια, η πορεία κατευθύνθηκε προς το δημαρχείο Χανίων, το οποίο βρίσκεται στον ίδιο δρόμο και οι διαδηλωτές προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου.


Ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, αποχώρησε από το δημαρχείο συνοδευόμενος, ενώ κατά την έξοδό του αποδοκιμάστηκε και ο τέως δήμαρχος Κυριάκος Βιρβιδάκης.


Οι νεαροί έφτιαξαν οδοφράγματα μπροστά από το δημαρχείο και στην οδό Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται από άλλους δρόμους. Έξω από το δημαρχείο έχουν αναρτήσει πανό με αντιμνημονιακά συνθήματα.


Επίσης, ομάδα περίπου 50 ατόμων, εισέβαλε το μεσημέρι στα γραφεία της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ, στο Ηράκλειο, και προξένησε φθορές. Οι άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μελών της Ν.Ε, έριξαν μια μεσοτοιχία που ήταν από γυψοσανίδα και αφού εισέβαλαν στο χώρο, προκάλεσαν υλικές ζημιές στα γραφεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: