Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Αυθαίρετα... Βάλτε τώρα που γυρίζει..

Είναι πτωματοφάγοι.
Κατέστησαν τους Έλληνες ένα μάτσο κόκαλα με το διάφανο δέρμα να πέφτει πάνω τους σαν αραχνοΰφαντο τούλι, και εξακολουθούν ξεσχίζοντας την σάρκα τους να ψάχνουν τους όποιους ιστούς έχουν απομείνει,
για να τους πετάξουν στους ΝΑΖΙ τοκογλύφους.


Έτσι την έπεσαν ξανά
(έχω χάσει πλέον τον αριθμό των προστίμων που έχουν καταβληθεί στην σωτηρία της ψυχής των τσιμέντων τους) που αλλού στα αυθαίρετα,


επί των οποίων υπόσχονται παραδείσους εκπτώσεων αν οι ιδιοκτήτες τους προστρέξουν να καταβάλλουν τον οβολό τους, 

και κόλαση υπερδιπλασιασμού αλλά υπερτριπλασιασμού των προστίμων, αν αγνοηθεί το κάλεσμα του Τζέφρυ Τσαντ και του London School of economics Μπιρικόγκου.


Η εξειδίκευση του παραδείσου παραπέμπει σε εκπτώσεις επί των προστίμων που θα υπερβαίνουν το 85% και της κόλασης του τριπλασιασμού του. Βάλτε τώρα που γυρίζει δηλαδή. Κράτος οπερέτα. Αντίστοιχο των δοσίλογων που το κυβερνούν.



Κι όλα αυτά ως την σωτήρια για το εξοχικό τους ημερομηνία της 31ης Δεκεμβρίου. Ως τότε οφείλουν να έχουν καταθέσει την αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση, μαζί με υπεύθυνη δήλωση που θα αφορά τα στοιχεία του ακινήτου τους, καταβάλλοντας παράβολο που ξεκινά από τα 500 ευρώ για κατοικία μέχρι 75 τ.μ. και φτάνει τα 2.000 ευρώ για κτήριο επιφάνειας άνω των 1.000 τ.μ.


Το πρόστιμο θα βγαίνει από το 15% της τιμής ζώνης επί το εμβαδόν επί τον συντελεστή παρανομίας.


Θα τακτοποιούνται για 40 χρόνια αυθαίρετα που αποτελούν κύρια και μοναδική κατοικία, ανεξαρτήτως από το πού βρίσκονται Σε περίπτωση, δε, που δεν τα δηλώσουν -και υπό την προϋπόθεση ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες τα εντοπίσουν- τα πρόστιμα διπλασιάζονται και ο συντελεστής υπολογίζεται με το 30% της τιμής ζώνης.


Και το κερασάκι για δέλεαρ. Ενα από τα ...εντυπωσιακά στοιχεία του νομοσχεδίου είναι ότι δίδεται αμνηστία σε όσους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων βρίσκονται στα δικαστήρια αλλά η υπόθεσή τους δεν έχει τελεσιδικήσει. Στην παράγραφο 15 του άρθρου 24 αναφέρεται ρητά ότι «Δικογραφίες που αφορούν αδικήματα με τις περί αυθαιρέτων διατάξεις, εφόσον επ' αυτών δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση, τίθενται στο αρχείο...».


Θα πληρώνουν επίσης πρόστιμο διατήρησης επί του 5% αυτής της τιμής. Βιαστείτε. Οι ΝΑΖΙ τοκογλύφοι και τα ανδρείκελά τους σαν ύαινες καραδοκούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: