Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Άγριο έγκλημα στην Μύκονο: Κατά τα υπόλοιπα οι ταξιτζήδες πλήττουν τον τουρισμό

Προσβάλλει βάναυσα τον πολιτισμό μας.

Αυτός ο υπερπολυτελής οίκος ανοχής των λούμπεν ΠετροΚωστοπουλαίων που ονομάζεται Μύκονος,
το μόνο που παράγει είναι εγκλήματα και παραισθητικές ουσίες.


Και μας προέκυψε ως τέτοιος από την αποφράδα ημέρα που αλλοδαποί από την ράθυμη διεθνή αριστοκρατία της διαστροφής, ανακάλυψαν πως παραπλεύρως της η Δήλος,
διατηρούσε αγαλματίδια μιας αρχαίας παρτούζας που ως τέχνη ήταν αριστουργήματα ως περιεχόμενο ελέγχονται.


Και όταν αυτοί τα σιχάθηκαν ως του σημείου αντιστροφής του πεπτικού τους συστήματος, εισέβαλε καθοδηγούμενη από τους Μιντιακούς βοσκούς η αυτιστική μέση τάξη ως πρόβατο επί σφαγή,
για να στηρίξουν εν αγνοία τους την αξία της γης που οι αφεντάδες τους είχαν επενδύσει σε αυτή.



Κανέναν έτσι δεν φαίνεται να ενοχλεί αν που και που τα πρόβατα σφάζονται επί σκηνής και εντός στις αυτοσχέδιες στάνες,
οι οποίες για λόγους ευωχίας ονομάζονται clubs.


Στην λογική αυτή έχασε την ζωή του τα ξημερώματα (αλήθεια γιατί το έκαναν γαργάρα τα ΜΜΕ;) ο εικοσάχρονος φοιτητής Στέφανο Ραϊμόντι δια ασήμαντον αφορμή. Σε καυγά δηλαδή με την παρέα ενός Ελληνοελβετού.


Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι 23χρονος Ελληνοελβετός,


(κρύβουν το όνομά του) παιδί χωρισμένων γονιών,


ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελβετία με την Ελβετίδα μητέρα του και είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα με δύο φίλους του, τουρκικής υπηκοότητας, κουρδικής καταγωγής.


Οι νεαροί Ιταλοί βρίσκονταν στο Cavo Paradiso, όπου έπαιζε ο γνωστός Dj Tiesto και μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, άρχισαν να παρενοχλούν μια παρέα τριών ατόμων, ενός Έλληνα και δύο ατόμων κουρδικής καταγωγής, που ζουν μόνιμα στην Ελβετία. Ως εδώ το έχω ελένξει. Η περιγραφή του εγκληματικού σκηνικού ωστόσο προέρχεται από την αστυνομία στην εγκυρότητα της οποίας καμιά εκτίμηση δεν τρέφω.


"Τα πνεύματα είχαν ανάψει, όταν ένας από τους Ιταλούς πήρε ένα μπουκάλι βότκα από το τραπέζι του Έλληνα και άρχισε να το πίνει.


Ο Ελληνοελβετός τον γρονθοκόπησε και ακολούθησε πανδαιμόνιο. Πάνω στον καυγά ο Έλληνας άρπαξε ένα μπουκάλι και χτύπησε δυνατά στο κεφάλι τον νεαρό Ιταλό, ο οποίος ξεψύχησε.


Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα υπεύθυνος του καταστήματος, ειδοποίησε την Αστυνομία και ασθενοφόρο, που μετέφερε το θύμα στο κέντρο υγείας Μυκόνου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Μόλις ανακοινώθηκε στους φίλους του η τραγική κατάληξη, εκείνοι έξαλλοι ξέσπασαν στο Κέντρο Υγείας, διαλύοντας ό,τι βρήκαν μπροστά τους, και τράπηκαν σε φυγή.


Μετά το φονικό ο δράστης εξαφανίστηκε, ωστόσο εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από την αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα.
Η σορός του νεαρού, με εντολή εισαγγελέα, θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο Πειραιά, ενώ αναμένονται στην Ελλάδα και οι γονείς του θύματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: