Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συμπλοκές με σοβαρούς τραυματισμούς οπαδών των δύο αιωνίων στα Πετράλωνα

Ηλίθιοι ή κρετίνοι;
Καταμεσής μιας ανείπωτης φτώχειας χύνουν το αίμα τους για τα μύρια ενός σάπιου ποδοσφαίρου!


"Κλαίει" ο Lover-δος, ο προαγωγός της φτώχειας για τους προαγωγούς της βίας!




Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στα Πετράλωνα, όταν 100 - 150 περίπου φίλαθλοι 

(σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έφεραν διακριτικά του Ολυμπιακού) 

μετέβησαν με μηχανάκια στην περιοχή και επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην οδό Κυριαδών.


Κάποιοι απ' αυτούς εισέβαλαν στον σύνδεσμο και κατά τις συμπλοκές, τρία άτομα τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τις πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα αργότερα, ο ένας από τους τρεις αποχώρησε και οι άλλοι δύο παρέμειναν για νοσηλεία, αφού ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ευτυχώς, λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό ότι όλοι διέφυγαν τον κίνδυνο.


Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές, ενώ στην περιοχή έχουν γίνει αρκετές ζημιές σε
σταθμευμένα αυτοκίνητα, μηχανάκια και καταστήματα.


Πάντως, αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στα επεισόδια, μιλούν για ένα ακόμη ραντεβού - ξεκαθαρίσματος ανάμεσα σε οπαδούς των «αιωνίων», αφού υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε δεκάδες άτομα έξω από τον σύνδεσμο και στα γύρω στενά, σπέρνοντας τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους περαστικούς.


Διέφυγαν τον κίνδυνο


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εξέδωσε ανακοίνωση, όπου υπήρξε και δήλωση του υπουγού Ανδρέα Λοβέρδου. Αναλυτικά:


«Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011


Σήμερα 21:55, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» τρεις άνδρες νεαρής ηλικίας μετά από συμπλοκή οπαδών στα Πετράλωνα. Ο πρώτος έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη και μετά την παροχή των Ά Βοηθειών πήρε εξιτήριο. Ο δεύτερος έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα και ο τρίτος τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Οι δυο τελευταίοι θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάσταση τους είναι σταθερή.


Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε σχετικά:


«Είναι αδιανόητο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνονται αιματηρά επεισόδια, εντός και εκτός γηπέδων, που μόνο σε ευρωπαϊκή χώρα δεν παραπέμπουν. Για ακόμη μία φορά, παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Ποιος θα ήθελε να βρίσκεται τώρα στη θέση των γονιών και των οικείων των δύο παιδιών; Απευθύνω έκκληση σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού, παράγοντες, φιλάθλους και Μ.Μ.Ε, το σημερινό περιστατικό να είναι και το τελευταίο. Ως Πολιτεία, οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της». Συγκινηθήκαμε στο δάκρυ σου προαγωγέ της φτώχειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: