Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ρυθμίσεις χούντας ο Σκανδαλίδης στους Συνεταιρισμούς..

Φορές φορές η γλώσσα δεν καταπίνεται




Εντάξει αν νομίζει κάποιος ότι επειδή καταφέρομαι λάβρος των κυβερνητικών δοσιλόγων αυτό σημαίνει αυθαίρετη γενίκευση επί παντός του επιστητού θα κάνει τεράστιο λάθος όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας..


Παραιτήθηκε αναφέρει από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, 

εξ’ αιτίας της διαμάχης του με τον -εσαεί επίμεμπτο για μια σειρά πολιτικών και όχι μόνον αδικημάτων- 

υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη για το νομοσχέδιο περί αγροτικών συνεταιρισμών, 

δηλώνοντας ότι οι ρυθμίσεις αυτού του νομοσχεδίου «ταυτίζονται με ρυθμίσεις» της χούντας
- και έτσι είναι σας βεβαιώ-
και ότι «αποτέλεσμα» (του νομοσχεδίου) «θα είναι να διαλύσει ό,τι καλό υπάρχει στο συνεταιριστικό κίνημα».


Ως επίσης δεν θα ταυτιστώ με το περιοδικό ελιά και ελαιόλαδο (τεύχος Ιουν.-Αυγ. 2011, κύριο άρθρο, τίτλος «Η "αγανακτισμένη" ΠΑΣΕΓΕΣ»), που για τον κ. Καραμίχα, το περιοδικό θυμίζει γνωστό ανέκδοτο... φονιά των γονιών του, που ζητούσε επιείκεια των δικαστών, επειδή ήταν... ορφανός.



Θα ήθελα όμως να γνωρίζω ποιος είναι αυτός τη συνδρομή ποιου που τετραπλασίασε εξοργιστικά την Ελλάδα στο όνομα των επιδοτήσεων.
Θα ήθελα επίσης να γνωρίζω ποιος είναι αυτός και τη συνδρομή ποιου κατέστησε από τους 6200 υπάρχοντες αγροτικούς συνεταιρισμούς, τους 5,200 τόσο αδρανείς που να μοιάζουν με τα παλιά συνδικαλιστικά σωματεία σφραγίδες.
Και τέλος θα ήθελα επίσης να γνωρίζω αν η ΠΑΣΕΓΕΣ όντως επιθυμεί την αποκρατικοποίηση των συνεταιρισμών και αν ναι τότε να αποποιηθεί την δια μέσου ΕΛΓΑ κρατική επιχορήγηση..


Άντε γιατί μου την σβουρίζει που η διαφθορά έχει αγγίξει το μεδούλι των ελλήνων και αναγκάζομαι με βαριά καρδιά να εξισώνω θύτη και θύμα. Το καθεστωτικό δουλικό τον Σκανδαλίδη με έναν συνεταιριστή..

Δεν υπάρχουν σχόλια: