Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δημοψήφισμα μας έρχεται εμπρός με βήμα ταχύ..

Τι δεκαπέντε, τι εκατον πενήντα πέντε ανδρείκελα.. Το ίδιο κάνει..


Πρόκειται περί UFO !
Ακατανόητη η στάση του.. Πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά..


Τον φτύνει δημοσίως σύμπασα η Ελλάς κι αυτός δηλώνει ότι ψιχαλίζει και προαναγγέλλει μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα!
Χτύπημα που επέφερε χθες επί της κεφαλής των ανύποπτων Ελλήνων δια του δηλωθέντος φθινοπωρινού δημοψηφίσματός του , εντός του οποίου:
Θα εμπεριέχονται ως ερωτήματα οι αλλαγές αυτές.


Ειλικρινά δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω αν η περίπτωσή του εντάσσεται στις αρμοδιότητες ενός ψυχιάτρου ή του φυσικού του δικαστή.. 

Επειδή και οι δύο περιπτώσεις αφορούν τον αμετανόητο επιδειξία που προηγουμένως έχει ασελγήσει παρά φύση κατά του λαού..


Απευθυνόμενος έτσι ο Τζέφρυ Τσαντ στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε σε συνταγματικές αλλαγές, αλλά και σε αλλαγές που «θα εμπεδώσουν ένα κλίμα σίγουρης θεσμικής ανάταξης,
(προσοχή μην βγάλουμε κανένα ώμο)

διότι οι δημοκρατικοί θεσμοί και το κράτος, είναι ο μεγάλος ασθενής» κατέληξε και δεν ξέρω πως, 
αλλά ετούτη η φράση με παραπέμπει στον ασθενή κατά τον Χουντικό Παπαδόπουλο λαό,
ο οποίος για την αποκατάσταση των θρυμματισμένων οστών του τον έθεσε στον γύψο.. Ιδέα μου θα είναι..


Κυβερνητικά και κομματικά στελέχη εξηγούσαν αργότερα,
ότι υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις για τις αλλαγές που θα επιδιώξει να επιφέρει στο πολιτικό σύστημα ο Πρωθυπουργός και επαναλάμβαναν την αποφασιστικότητά του να ακολουθήσει τη γραμμή «όλα τα γκρεμίζουμε» χωρίς να σκέφτεται το πολιτικό κόστος.


Λογικό αφού γνωρίζει καλά πως είναι ο πρωθυπουργός μιας χρήσης όπως τα χαρτομάντιλα της μύξας για να μη παρεκτραπώ γράφοντας κάτι χειρότερο.


Τα ίδια στελέχη επιβεβαίωναν ότι στο δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του Νοεμβρίου θα συμπεριληφθούν κάποιες καίριες αλλαγές.


«Στόχος του δημοψηφίσματος είναι να αναδειχθούν κάποιες νέες κοινωνικές ομάδες» έλεγαν τονίζοντας ότι εάν για παράδειγμα τεθεί θέμα μείωσης του αριθμού των βουλευτών αυτό το αίτημα θα συσπειρώσει πιθανότατα ψηφοφόρους όλων των κομμάτων και όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ.


Να συνδράμω εγώ στους προβληματισμούς τους τονίζοντας πως η φαγούρα μας δεν είναι ο αριθμός των βουλευτών αλλά το πολιτικό ήθος των βουλευτών.. Τι δεκαπέντε τι εκατονπενήντα πέντε ανδρείκελα.. Το ίδιο κάνει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: