Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κατά την συνάντηση Γερμανών βιομηχάνων και Τζέφφρυ Τσαντ..

Ανακαλύφθηκε ο τροχός! Ο Έλληνας βιομήχανος!


Μόνο που δεν ύψωσαν τα χέρια τους γροθιά για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Στους Γερμανούς βιομηχάνους αναφέρομαι.. 
 
Ευκαιρίας δοθείσης της παρουσίας στο Βερολίνο του Έλληνα Τσολάκογλου, 

ξεσπάθωσαν συμπαραστεκόμενοι των εν Ελλάδι αναξιοπαθούντων συναδέλφων τους από τον σοσιαλιστικό ολοκληρωτισμό.

«Ουδείς ξένος επενδυτής θα έλθει στην Ελλάδα να επενδύσει, 

όταν στον αντίποδα οι Ελληνες επενδυτές εγκαταλείπουν τη χώρα τους», δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος της Ενωσης των Γερμανών βιομηχάνων, Χανς Πέτερ Κάιτελ..


Βεβαίως η είδηση δεν είναι στην κυνικά διατυπωμένη και δημόσια έκφραση της στρατηγικής σύμπλευσης εγχώριων και ξένων μονοπωλίων για την κατεδάφιση των εργασιακών και λαϊκών δικαιωμάτων, προκειμένου να διασφαλίσουν την αυριανή κερδοφορία τους.



Ακόμη, ακόμη, ούτε στο ότι παρέκαμψαν προσωρινά τις αντιθέσεις που κατά καιρούς εκδηλώνονται αιματηρά μεταξύ τους για την μοιρασιά της σάρκας του λαού μας. Αναμενόμενο. Διακαής τους πόθος από τότε που συνέταξαν την ευρωσυνθήκη εντός της οποίας αναφέρεται 253 φορές η λέξη ανταγωνισμός και καμιά η λέξη κοινωνία..  Η μεγαλειώδης αποκάλυψη των θέλω τους.. Ποια είναι αυτά;


Η Κινεζοποίηση του Ευρωπαίου εργαζόμενου για την εξασφάλιση φθηνότερης εργασιακής δύναμης, τα νέα πεδία κερδοφορίας για την υπερσυσσώρευση κεφαλαίων που θα τους διατηρούν στις κορυφαίες θέσεις του αντιπαραγωγικού πλούτου, 
(προκύπτει απο τα ληστρικά ληξιπρόθεσμα των χορηγούμενων δανείων και τα στοιχηματικά παράγωγά τους)  και όλα αυτά δια της αρπαγής της δημόσιας ελληνικής περιουσίας..  Κυρίως όμως το χέρι στην τσέπη να μην το βάζουν εκτός και αν πρόκειται να ξύσουν τ’ @ρχιδι@ τους.Η φωτογραφία του σύγχρονου επενδυτή..


Μπλα μπλα.. Μην σας κουράζω τα γνωστά.. Μέχρι και ο Τζέφφρυ Τσαντ τα έχει αντιληφθεί..


Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ! ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: