Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Υπό διάλυση το κράτος Ελλάς.. Τρέξτε να προλάβετε..

Μυθικός και αμύθητος πλούτος στα πόδια σας..

Από τον Ευγένιο Ανδρικόπουλο

Κι αν επί του αθλητισμού ( επ' αφορμής της προηγούμενης ανάρτησης) οι ωμές παραβιάσεις των κανόνων προκαλούν απλώς ανώδυνα φάουλ, στην πολιτική παραπέμπουν σε εγκλήματα.
Εγκλήματα κατά του λαού.
Όπως αυτό στο οποίο προέβη ο Τζέφφρυ Τσαντ καλώντας τους Γερμανούς άρπαγες
(κατά τους όρους του πολιτικού τους πολιτισμού οι βιομηχάνοι ή οι χρηματιστές)
να επενδύσουν σε μία χώρα της οποίας τα σύνορα της πολιτικής ηθικής έχουν από καιρού και αυταπόδεικτα παραβιαστεί.


Τ’ αμπέλι είναι ξέφραγο, ο τρύγος εξασφαλισμένος και το αγροτικό προσωπικό διαθέσιμο καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου. Μεσαίωνας. Δουλεία..


Του ΟΤΕ ή της Χόχτιφ. Του ΟΤΕ που υποχρέωσε την συνδικαλιστική ηγεσία των εργαζομένων σε μια πρωτοφανή και προσβλητική για την ιστορία του εργατικού κινήματος ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ σε 12% για εφέτος και 10% ως προς την επόμενη χρονιά, και της Χόχτιφ, που αφού δια της κατά 5% συμμετοχής της στο έργο του αεροδρομίου, το βούτηξε για 16 χρόνια,
αρνείται ως έποικος να καταβάλλει τους φόρους που της αναλογούν μηδέ εξαιρουμένου και του ΦΠΑ που παρακρατεί.



Για την Ζήμενς ούτε λόγος. Αυτή κληρονομικώ δικαίω των από πάππου προς πάππου δωσίλογων Χριστοφοράκων αλωνίζει λαδώνοντας από το 1952 και κατά βούληση το δημόσιο με το μαύρο λάδι του φασισμού.


Γιατί εκπλήττεστε λοιπόν; Που το βράδυ κοιμόμαστε ως αποικία και το πρωί ξυπνάμε ως προτεκτοράτο;
Από καταβολής του «ανήκομεν εις την δύση» συντρέχει αυτό μαζί με τις από καιρού εις καιρό εθνικές τραγωδίες.


Τραγωδίες το αντίτιμο των οποίων ήταν πάντα σε αίμα. Όλα απότοκα του γνωστού αλλά υπερψηφισμένου δικομματισμού με τις παραφυάδες του.
Τα κόμματα εταιρίες που το προεκλογικό πρωί συστήνονται για να τα βρει η νύχτα των αποτελεσμάτων συγχωνευμένα..


Τι αναμένατε επομένως να πει ο Τζέφφρυ Τσαντ στους Γερμανούς βιομήχανους; Τα κάλαντα; Όχι ασφαλώς.. Επειδή η μόνη σχέση που έχουν αυτοί με την θρησκεία εστιάζεται στο αγαπάτε αλλήλους.. Δηλαδή και τον επιβήτορά σας. Αυτούς!


Ψέλλισε έτσι τις ικεσίες δια των οποίων εκλιπαρούσε τους Αμερικανούς να επενδύσουν, για να του απαντήσουν αυτοί πως ναι μεν αλλά, υπό την αυστηρή προϋπόθεση πως θα τους αναδιαρθρώσεις!


Και για του προτεκτοράτου το αληθές ιδού .. ο "λόγος" του σε εκδήλωση του «Economic Club» της Νέας Υόρκης στις 22 Σεπτέμβρη 2010, προς το ακροατήριο των Αμερικανών ...«επενδυτών». Ανατριχιάστε με την ησυχία σας:


«Το Δημόσιο διαθέτει ακίνητη περιουσία, η αξία της οποίας υπερβαίνει τα 270 δισ., ποσό που περίπου ισούται με το δημόσιο χρέος της χώρας. Τα ακίνητα αυτά παραμένουν, ως επί το πλείστον, ανεκμετάλλευτα.
Για το λόγο αυτό, ξεκινούμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, που εφαρμόζεται σε ένα ευρύτατο φάσμα τομέων, όπως μεταφορές, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, ακίνητα, ΔΕΚΟ και τράπεζες, μέσω απευθείας πώλησης, υπογραφής σύμβασης παραχώρησης, δημοσίου διαγωνισμού, ιδιωτικοποιήσεων, στρατηγικών συνεργασιών ή χρηματοοικονομικών εταιρειών συμμετοχικού κεφαλαίου - εταιρειών "holding" (...).
Σε ό,τι αφορά τους φυσικούς πόρους, η Ελλάδα έχει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις υπέρ της πράσινης ανάπτυξης, με δυνατότητες για ενεργειακά αποδοτικές κατοικίες, έως και έξυπνα δίκτυα καθαρής ενέργειας, που μπορούν να διατρέχουν τα νησιά μας. Το αιολικό μας δυναμικό, επίσης, είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη».


Όχι δεν πρόκειται περί του προέδρου μιας υπό δικαστική επιμμελεια πτωχευμένης εταιρίας. Αλλά περί του πρωθυπουργού του πάλαι ποτέ κατά τους έποικους κράτους Ελλάς..


Τρέξτε επομένως να προλάβετε.. Όλοι θα πάρετε.. Ξεπουλάμε.. Το μαγαζί είναι υπό διάλυση και τα πάντα προσφέρονται στην μισή τιμή..
Τόσο ο μυθικός εμπράγματος πλούτος μηδέ εξαιρουμένου και εκείνου που κρύβεται στα σπλάχνα της γης μας, όσο και ο αμύθητος του έμψυχου υλικού , στα πόδια σας.


Όχι επί της πλατείας Συντάγματος δεν είδα ακόμη αγχόνες. Τόσο γι αυτόν όσο και για την πολιτική του συμμορία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: