Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κύμα ληστειών και κλοπών από τον Πειραιά ως τα Οινόφυτα

Τα επίχειρα της χρεοκοπημένης πολιτικής τους


Οκτώ διαφορετικές κλοπές και ληστείες σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, στον Πειραιά, τις Αχαρνές, τους Αμπελόκηπους, την Καλλιθέα, την Ηλιούπολη και τα Οινόφυτα.


 Στον Πειραιά χθες το βράδυ σημειώθηκαν τρεις ένοπλες ληστείες με διαφορά 13 λεπτών. Οι ένοπλοι ληστές με μοτοσικλέτα χτύπησαν λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι ένα περίπτερο στην ακτή Ποσειδώνος. Λίγο αργότερα, ένοπλοι λήστεψαν δύο βενζινάδικα, το ένα στην οδό Ρετσίνας 51 και το άλλο στην οδό Αλιπέδου 15. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσυκλέτα ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι δράστες να ήταν οι ίδιοι και στις τρεις ληστείες.


Στις Αχαρνές άγνωστος πυροβόλησε με καραμπίνα υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην οδό Φιλαδελφείας, τραυματίζοντας ελαφρά στο αυτί και τον ώμο και προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικό ποσό αλλά δεν τα κατάφερε και τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του
ΕΚΑΒ και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο υπάλληλο, ο οποίος δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας δύο άγνωστοι με απειλή όπλου λήστεψαν βενζινάδικο και διέφυγαν.


Στην Καλλιθέα, ένοπλος εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.


Στην Ηλιούπολη η συμμορία που ξηλώνει με αυτοκίνητα προσόψεις κοσμηματοπωλείων ξαναχτύπησε. Στις πέντε τα ξημερώματα δύο άγνωστοι έπεσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στην βιτρίνα κοσμηματοπωλείου στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 140, άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης ακόμα αξίας και διέφυγαν με άλλο αυτοκίνητο.


Στα Οινόφυτα Βοιωτίας άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν στις 2 τα ξημερώματα ΑΤΜ τράπεζας στη βιομηχανική περιοχή. Καθώς προσπαθούσαν να ανοίξουν το ΑΤΜ με οξυγόνο, έγιναν αντιληπτοί από φύλακα, τον οποίο όμως ακινητοποίησαν και έκλεισαν σε τουαλέτα πριν το σκάσουν, με αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμεναν συνεργοί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: