Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Μας έβγαζε γλώσσα μέσα από κλοιό αστυνομικών

Την έφτυναν κι αυτή δήλωνε πως ψιχάλιζε!


Ήθελα να ήξερα δεν αισθάνθηκε ούτε για μία στιγμή άβολα;

Δεν αισχύνθηκε; 

Έναντί της μια Μπάντα που στολίζοντας τα όργανά της σε μαύρες κορδέλες να διαδηλώνει προς όλη την υφήλιο το πένθος του Ελληνικού λαού για την κηδεία της πατρίδας του η οποία δολοφονήθηκε από τα καθεστωτικά δουλικά τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής αλητοελιτοκρατίας.. 

Μπάντα που ωστόσο παιάνιζε εμβατήρια ανασύνταξης των δυνάμεών μας με αιχμές τα νιάτα που παρήλαυναν εμπρός της και που την έφτυναν κατάμουτρα στρέφοντας τα πρόσωπά τους προς την πλευρά των γονιών τους.


Σε ποια αναφέρομαι; Μα στο μνημονιακό και υπερκτιμημένο ταγιέρ της ύπτιας πολιτικής καριέρας. Αυτής που υπό τον τερατώδη νόμο της συντάχθηκαν ΠΑΣΟΚ Καραγκιοζοκαρατζαφέρης Παλιά και Νέα Δημοκρατία για ανασχέσουν τον διακαή πόθο των Ελλήνων προς το όμορφο ταξίδι της μόρφωσης. 

Ναι σε αυτή την Κοζανίτισα αναφέρομαι.. 


(τελικά ρε αδέλφια από την Κοζάνη έναν πολιτικά αξιοπρεπή αξιωματούχο δεν θα εκλέξετε ποτέ; Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω.. Από τον Τζακ Ντάνιελς ή Παπακωσταντίνου θείο του Μπιρικόγκου υπουργού οικονομικών ο οποίος προηγήθηκε του Βενιζελομπακατσέλου, τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ Κουκουλοκουκουλόπουλο ως την Διαμαντοπούλου ο ένας χειρότερος από τον άλλο..)


Αυτή που δια του καθεστωτικού της θράσους ανέβηκε στην εξέδρα για να παρακολουθήσει την άνευ βιβλίων μαθητιώσα νεολαία να παρελαύνει εμπρός στην Κλεοπάτρα του. Μόνο καθεστωτικό δουλικό να σου υπενθυμίσω το τέλος της ή μήπως το ξέρεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: