Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Μιχελάκης: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ»

Ξανά μανά στο τραπέζι η επαναδιαπράγματευση.. Και η υπογραφή του αρχηγού;


Η θέση της ΝΔ για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου "όχι μόνο υπάρχει, 

αλλά επίσημα μπήκε στο τραπέζι από τη στιγμή που το ΔΝΤ αποδέχθηκε επισήμως την επιστολή του προέδρου της ΝΔ που μιλά για τροποποιήσεις" υποστήριξε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, 

προσθέτοντας ότι η ημερομηνία των εκλογών εξαρτάται από την ολοκλήρωση του PSI και εφόσον δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση, δεν χρειάζεται να αλλάξει η ημερομηνία, που είναι η 19η Φεβρουαρίου.


Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Μιχελάκης λέγοντας ότι "η 19η Φεβρουαρίου δεν βγήκε στον αέρα από εμάς ούτε την αποφασίσαμε εμείς ελαφρά τη καρδία. Έγινε σε συνεννόηση με τον κ. Βενιζέλο και το επιτελείο του και η ανακοίνωση που βγήκε σας θυμίζω ότι φέρει την υπογραφή του ΥΠΟΙΚ. Η ημερομηνία αυτή λοιπόν είναι σε συνεννόηση με τους ανθρώπους που γνωρίζουν τον οδικό χάρτη για την υλοποίηση της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου και γί' αυτό είπαμε την 19η Φεβρουαρίου".


Παράλληλα επανέλαβε ότι στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία: "Αυτός είναι ο στόχος μας και γι' αυτό παλεύουμε και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι θέλουμε την εξουσία, όπως μπορεί κάποιοι να βιαστούν να πουν και να ρίξουν λάσπη. Πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς, εφόσον τον επιλέξει ο λαός, να έχει μια ισχυρή εντολή για να μπορέσει να διαπραγματευτεί την αλλαγή πολιτικής".


Ειδικά για τη θέση της ΝΔ περί επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του Μνημονίου, ο εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι "όχι μόνο υπάρχει, αλλά επίσημα μπήκε στο τραπέζι από τη στιγμή που το ΔΝΤ αποδέχθηκε επισήμως την επιστολή του προέδρου της ΝΔ που μιλά για τροποποιήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: