Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«Πόλεμος» Τσάκα-Θεοδωρίδη στον ραδιοφωνικό αέρα

Σάββας: Γελάει ο κόσμος με τα διοικητικά του ΠΑΟ..


Άγρια ραδιοφωνική κόντρα
-που αποδεικνύει και το λούμπεν προλεταριάτο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο-
μεταξύ ενός υποψήφιοι παράγοντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (βλ. Βλάση Τσάκα) και ενός μόλις επαναπροσληφθέντος παράγοντα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (βλ. Σάββα Θεοδωρίδη).


Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν αιχμές, με τον κ. Τσάκα να κατηγορεί τους «ερυθρόλευκους» ότι με την πρόσληψη Θεοδωρίδη πάνε πίσω το ποδόσφαιρο και τον νέο γενικό αρχηγό των Πειραιωτών να απαντά ότι με την υπόθεση πρίγκιπα γελάει όλος ο κόσμος.Παραθέτω τον διάλογο σημειώνοντας ότι τα σχόλια επ' αυτού είναι περιττά..



Αρχικά, στον Sentra φιλοξενήθηκε o Βλάσης Τσάκας. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ άφησε τις αιχμές του κατά της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι κάνει λάθος που δεν σχολιάζει τις τακτικές του Ολυμπιακού και συνέχισε: "Όλα αυτά οδηγούν πίσω Βαγγέλη, στον Μαρινάκη αναφέρομαι. Το πίσω φέρνει πάντα καταστροφή. Ξυπνήσανε οι εφιάλτες; Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να φοβηθεί ούτε Θεοδωρίδηδες και επειδή μαθαίνω πως γυρίζει και ο Καλόπουλος ας είναι καλορίζικος. Στην Ελλάδα αυτό συμβαίνει... Είσαι λαμόγιο, δικαιώνεσαι".


Αμέσως μετά, στον ίδιο σταθμό, μίλησε και ο Σάββας Θεοδωρίδης. Κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Τσάκα και σημείωσε: "Ας τα βρει ο κ. Τσάκας με τον ΠΑΟ που γελάει όλος ο κόσμος. Έχει κάνει καλό στον ΠΑΟ. Τους αποπροσανατόλισε όλους και τους κοίμισε όλους. Πήρε την πίεση από την ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Δεν πρέπει να μιλάει για τον κ. Μαρινάκη. Οι ίδιοι οι φίλοι μου οι Παναθηναϊκοί γελάνε"

Δεν υπάρχουν σχόλια: