Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Κορκίδης Πρόεδρος ΕΣΕΕ: γλυκά να πονάει το μαχαίρι!!

Κλύδωνας : Να στάζει μέλι η μαχαιριά


Ίδια η σκηνή ίδιο το σκηνικό ίδιοι με μικρές παραλλαγές οι πρωταγωνιστές!
Τρόϊκα Κουτρουμάνης και υπηρεσιακά δουλικά.


Κύκλοι τους (σας έχω εξηγήσει τι σημαίνει κύκλος είναι οι δικές τους οι σκατόφατσες) ανήγαγαν κινδυνολογώνας για την δανειακή σύμβαση μαμούθ τρεις μέρες τώρα (Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα) το εργασιακό σε κεντρικό ζήτημα, που τάχα το χειρίζεται ο τραπεζίτης δίνοντας τον νυν υπέρ πάντων αγώνα όπως έγραφα χθες..


Επισήμανα επίσης ότι οι αυταπάτες τέλος γιατί: Ό,τι τους καίει και τους τσουρουφλάει δεν είναι η δανειακή σύμβαση, αλλά η συντριβή των μισθών. Η μείωση της εργατικής δύναμης εν γένει προς όφελος της κερδοφορίας του αριστοκρατικού κηφηναριού.



Ιδού η ομολογία από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδη.. που κυνικά μέμφεται τους τροϊκανούς γιατί πέφτουν στην λούμπα με τον 13 και 14ο μισθό ενώ θα τους πάρουμε χοντρύτερα από άλλες πάντες!!!
Σε δηλώσεις του μίλησε για «σκληρή γραμμή της τρόικας» και για «εντολές» που «αγνοούν και περιφρονούν την κυβέρνηση, τα κόμματα και τους εκπροσώπους εργοδοτών και εργαζομένων...».
Την ίδια στιγμή, προκειμένου να στηρίξει την επικοινωνιακή τακτική των εργοδοτών, ομολογεί και αποκαλύπτει ότι η συμφωνία που ετοιμάζουν οι εργοδότες με τη ΓΣΕΕ, σε συνάρτηση με τις νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης, θα επιφέρουν επιπλέον μείωση στο εργατικό κόστος από 15% έως 20%!
«Είναι απορίας άξια - δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ - η περίεργη επιμονή για μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα που αφορά μόνο το 13% των χαμηλόμισθων αφούγια το 87% των μισθωτών στον ιδιωτικό τομέα με τις επιχειρησιακές συμβάσεις, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και το τριετές πάγωμα μισθών και των ωριμάνσεων θα μειωθεί επιπλέον το εργατικό κόστος τουλάχιστον από 15% έως 20%»!
Γιατί λοιπόν δεν μας αφήνετε να κάνουμε εμείς την δουλιά μας όπως ξέρουμε και μπαίνετε μέσα στην μέση ως ταύροι σε υαλοπωλείο!! Θα τους σφάξουμε εμείς αλλά με το βελούδο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: