Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΔΕΙΟ

Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες με ψήφο στο ΚΚΕ..

Όχι στις συμφωνίες κορυφής είπε η Αλέκα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Βελίδειου συνεδριακού κέντρου στην Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιήθηκε η κομματική συγκέντρωση της οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

«Ο,τι προτείνουμε εμείς, ό,τι πιστεύουμε και το πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι σωστό, αναγκαίο, ανταποκρίνεται στα συμφέροντα του λαού, δεν είναι κάτι που θα το κάνουμε εμείς μόνοι μας. Και αν θέλετε, εκτός των πολλών άλλων, βασικών και θεμελιακών διαφορών που έχουμε με όλα τα άλλα κόμματα, μια απ' τις πιο σημαντικές και θεμελιακές επίσης διαφορές είναι και η εξής: Εμείς θεωρούμε ότι ο λαός πρέπει να κατακτήσει την κοινωνική λαϊκή ευημερία».


Και κάτι τέτοιο εξακολούθησε δεν επιτυγχάνεται αν ο λαός δεν καταστεί πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Εμείς 93 χρόνια καθοδηγούμε τον λαό.. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας.. Να προβλέπουμε και ει δυνατόν να προλαμβάνουμε. Αλλά η λύση δεν θα έρθει δίχως την δική του πρωταγωνιστική παρουσία πολύ δε περισσότερο μετά από μια απλή εκλογική διαδικασία..

Είναι αλήθεια πως ο καπιταλισμός μοιάζει με τον Ιανό. Φοράει δυο πρόσωπα. Το ένα είναι αυτό των παραχωρήσεων που έκανε από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μετά. Πολλές δε δίχως να ιδρώσει η εργατική τάξη με αγώνες. Ο λόγος είναι απλός. Έτρεμε την εξάπλωση των κομμουνιστικών κινημάτων που στηρίζονταν από την Σοβιετική εξουσία.

Απούσης αυτής δείχνει σήμερα το άλλο το πλέον αποκρουστικό πρόσωπό του. Αυτό των εκβιασμών και των αυταπατών.. Θα σας κόψουμε την επιχορήγησε είπε ο Γιουνγκέρ αν ο Ελληνικός λαός ψηφίσει κόμματα που δεν υιοθετούν τις υποχρεώσεις της Ελλάδας έναντι των δανειστών. Ευθεία βολή κατά της δημοκρατίας αλλά οι Ευρωλάγνοι σιωπούν. Μόνη απάντηση πλέον στην τρομοκρατία τους είναι η μαζική ψήφος στο ΚΚΕ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: