Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ : «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Χ. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ»

Χάθηκε η επαφή με τον κόσμο..

«Υπάρχει μεγάλο πολιτικό κενό στη χώρα» δήλωσε η διαγραφείσα από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ βουλευτής και πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη, αναφερόμενη εμμέσως στο ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κομματικού σχηματισμού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι «από τη μια μεριά υπάρχουν οι δυνάμεις που λένε 'ναι' σε όλα, και από την άλλη κόμματα όπως το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ που λένε 'όχι' σε όλα. Η ΔΗΜΑΡ δεν έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα» ανέφερε, συγκαταλέγοντας εμμέσως το ΠΑΣΟΚ στα κόμματα που λένε «ναι» σε όλα.


«Προχωράμε και με τον Χάρη Καστανίδη και με άλλα στελέχη», τόνισε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και έθεσε ως στόχο να προκύψει μία κυβέρνηση της κεντροαριστεράς μετά τις εκλογές.
Η κ. Κατσέλη εξέφρασε την άποψη ότι το Μνημόνιο- 2 θα αποσταθεροποιήσει και το πολιτικό σύστημα και δήλωσε σίγουρη ότι θα προκύψουν πολλά νέα κόμματα.

Τάχθηκε δε υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης του νέου μνημονίου, διότι, όπως είπε, «το σημερινό μάς οδηγεί στα βράχια».

Η πρώην υπουργός δήλωσε ότι μετεκλογικά θα ήθελε κυβέρνηση της Κεντροαριστεράς, αλλά με μια Αριστερά που δεν θα φοβάται να κυβερνήσει.

Για τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι «ουσιαστικά πρόκειται για μεγάλη διάσπαση εκ των άνω ο ακρωτηριασμός του 1/4 της ΚΟ. Χάθηκε η επαφή με τον κόσμο, αυτό ήταν το πιο ουσιαστικό. Το ΠΑΣΟΚ έγινε όλο και περισσότερο κυβερνητικό - εξουσιαστικό κόμμα» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: