Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..

Μόνον για το προπατορικό αμάρτημα δεν την κατηγόρησε!!

Όλα κι όλα.. Ήταν απολαυστικός χθες ο συμπατριώτης μου.. Στον Σαμαρά αναφέρομαι που καθυστερημένα αντελήφθη ότι το να βάλλεις κατά ενός άταφου πτώματος (ΠΑΣΟΚ) πιθανότατα να αφυπνίσεις το φάντασμά του, έστρεψε την κάνη του κατά της αριστεράς.. Περιβόλι!!!

Και τι δεν είπε.. Ή μάλλον το μόνο που δεν είπε ήταν πως συνέβαλαν στην υπογραφή του Μνημονίου… Κατά τα υπόλοιπα ως και για το προπατορικό αμάρτημα την κατηγόρησε.. 

Ότι ενώ δεν κυβέρνησε ποτέ συμμετείχε στην διακυβέρνηση του τόπου εκ του αφανούς και ότι ως εκ τούτου είναι συνυπεύθυνη για την κατάντια τους..

Με την άδειά του να σας το μεταφράσω:

Η αριστερά είναι εκείνη που υπέγραψε το Μάαστριχτ και την Λισαβόνα, η αριστερά είναι εκείνη που κατά την αναθεώρηση του Συντάγματος θέσπισε το άρθρο περί της …αν-ευθύνης των υπουργών και όχι ο Βενιζέλος, η αριστερά υπέγραφε τις απ’ ευθείας αναθέσεις των έργων για την Ολυμπιάδα μεταξύ των οποίων και η Siemens, η αριστερά παρήγγειλε τα υποβρύχια (όχι τις συμπαθείς βανίλιες από τα παραδοσιακά καφενεία αλλά τα άλλα), η αριστερά και από κοινού με
τους Παπαδήμους της Παπαδημοκρατίας και τους Σημίτηδες της Σημιτοκρατίας υπέγραφε την συνεργασία για την λογιστική διαχείριση του κρατικού προϋπολογισμού και την λήψη των δανείων με την Goldman Sachs, η αριστερά έστησε την απάτη των απατών το χρηματιστήριο και όχι όλοι όσοι προωθούσαν ως μαστρωποί ηλιθίων τον λαό να παίξει γιατί θα έφτανε τις δέκα χιλιάδες μονάδες, η αριστερά συνέστησε τον μάναντζερ του Αγίου Όρους στο δίδυμο Καραμανλή Ρουσόπουλου δια τα περαιτέρω, η αριστερά .. η αριστερά ..η αριστερά..

Εντάξει Αντώνη το πιάσαμε το υπονοούμενο. Την πόρτα εξόδου των αμνών σου θέλεις να κλείσεις, γιατί πήραν χαμπάρι αυτά πως ο λύκος δεν καραδοκεί έξω, αλλά έχει εισβάλλει από καιρού στην στάνη και τα καταβροχθίζει ένα ένα με παραμύθια του τύπου κοκκινοσκουφίτσας ως αυτά που ακολουθούν.. Διαβάστε τα:

«Μπορεί η αριστερά να μην κυβέρνησε ποτέ, αλλά άσκησε επιρροή και στήριξε καταστάσεις νοσηρές και στρεβλώσεις απίστευτες, που έχουν μεγάλη ευθύνη για εδώ που φτάσαμε. Στήριξε προνόμια και αγκυλώσεις της δημόσιας διοίκησης, που δημιούργησαν ακυβερνησία και όργιο σπατάλης. Εδιωξε επιχειρήσεις από την Ελλάδα με αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις. Η αριστερά, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, δεν είχε βαλθεί να διώξει τους Κινέζους από τον Πειραιά μόλις πριν δυόμισι χρόνια; Η αριστερά δεν είναι ο κύριος υπαίτιος για την ενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα; Δεν έκανε, επί πολλά χρόνια, μοναδικές διεθνώς καταχρήσεις στις κινητοποιήσεις, όπου λίγες εκατοντάδες ατόμων κάθε μέρα παραλύουν την πόλη και ταλαιπωρούν αφάνταστα εκατομμύρια συμπολίτες τους; Η αριστερά δεν πρωτοστάτησε και στην υπεράσπιση του ασύλου παρανομίας στους πανεπιστημιακούς χώρους; Οπως πρωτοστάτησε και στις καταλήψεις σχολείων και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, επί πολλά χρόνια, απαξιώνοντας πλήρως τη δημόσια Παιδεία, για την οποία υποτίθεται ότι κόπτεται;».

Όλα καλά όλα ανθηρά αρχηγέ της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης, αλλά κανείς σύμβουλός σου δεν σου είπε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί; Επειδή μόλις σήμερα αντιλαμβάνεται ο λαός τι ακριβώς σημαίνει απαξίωση της δημόσιας παιδείας ή επενδύσεις της αρπαχτής δια των οποίων κοινωνικοποιούνται οι ζημιές και ιδιωτικοποιούνται τα κέρδη..
Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα λέω εγώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: