Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΖΟΥΦΙΑ !!

Γιατί αν συμβεί το μοιραίο θα εκραγεί σύσσωμο το πλοίον η ωραία Ελλάς !!!

Του ανωνύμου του Έλληνος

Την επόμενη της συμφωνίας χαμαιτυπεία του εβραϊκού κεφαλαίου της τάχα αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας των οικονομιών υποβάθμισαν την Γκραικυλία! Το θανατερό παίγνιο συνεχίζεται! Εδώ οι δοσίλογοι πανηγυρίζουν ότι εξασφάλισαν κοντά στα 250 δις ευρώ.

Μη φάτε! Γλαρόσουπα έχουμε! Στην πραγματικότητα ψεύδονται ασύστολα, το ξέρουν καλά, αλλά ο στόχος τους είναι να ξεγελάσουν τον όχλο, να τον καθησυχάσουν. Σε απειλούν διαρκώς, ηλίθιε πολίτη, ότι αν δεν δεχτείς τα νέα μέτρα, αν δεν μπεις πιο βαθειά στην στρούγκα της υποτέλειας και της εξαθλίωσης, δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες, θα πέσει πείνα.


Έπιασε πόνος τους τοκογλύφους και τις εγχώριες μαριονέτες για την αφεντομουτσουνάρα σου; Γιατί δεν πραγματοποιούν την απειλή; Γιατί θα γίνει τέτοια κοινωνική έκρηξη, μπορεί και επανάσταση, που δεν θα ξέρουν που να κρυφτούνε!

Θέλουν και «τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη»! Και να σε έχουν πειραματόζωο του καπιταλισμού και να προλάβουν την εξέγερσή σου. Κατάλαβες τώρα γιατί είσαι αποκλειστικός, διπλός ένοχος για το κατάντημά σου;

Και πόσο ηλίθιος ο αντιπερισπασμός από τους εγχώριους φασουλήδες! Η προδοσία είχε ολοκληρωθεί σε αυτή την φάση και αυτοί αφενός έκαναν εκκλήσεις: Φέρτε πίσω τα λεφτά, και αφετέρου έστηναν κυνήγι κεφαλών για κάποιον άγνωστο βουλευτή, που έβγαλε ένα εκατομμύριο ευρώ στην Ελβετία.

Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου! Να έχει ο κοσμάκης κάτι να ασχολείται! Κατάλαβες, τώρα, πόσο βλάκα σε θεωρούνε; Είμαι σίγουρος πως όχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: