Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

Η πιστοποίηση της απόγνωσης !!


Στις δημοσιογραφικές σχολές
(και δεν εξαιρώ τα πανεπιστήμια επειδή στην κατιούσα τους έφθασαν στο σημείο να χρίσουν ελέω Λαλιώτη την Παναγιωταρέα καθηγήτρια)
η διδασκαλική αδυναμία να ορίσουν την είδηση,
(είδηση είναι ό,τι εκτρέπεται του κανόνος και το έχω γράψει στο βιβλίο μου αλλά απατείται προ της καθηγητοποίησής σου να έχεις υπάρξει διάκονος της δημοσιογραφίας)
οδηγούσε στην χρήση ενός παραδείγματος.


Πως είδηση είναι ο άνθρωπος που δάγκωσε τον σκύλο!
Επομένως δεν κατάλαβα γιατί να είναι είδηση ο μετανάστης που δάγκωσε τον αστυνομικό, δεδομένου ότι στην χώρα μας -και όχι μόνον- ο μετανάστης δεν είναι άνθρωπος..



Είναι κάτι μεταξύ κατοικίδιου ή επί το ορθότερο κάτι μεταξύ άγριου ζώου και ανθρώπου. (στην Αυστραλία της σήμερον επιφυλάσσουν στους σύγχρονους Έλληνες –και μάλιστα από Έλληνες- μετανάστες ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση)..


Επομένως γιατί η συγκεκριμένη είδηση εισάγεται με τον επιθετικό προσδιορισμό "απίστευτο γεγονός" από τον Τύπο..
Αμυντικό όπλο ενός ..ζώου τα δόντια του είναι.. Τι περίμεναν; Να κάνει χρήση βομβών εμπλουτισμένου ουρανίου;


Όπως και να έχει το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στο κέντρο του Πειραιά, όταν στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, μετανάστης επιτέθηκε σε αστυνομικό και του δάγκωσε το χέρι με αποτέλεσμα να του κόψει το δάκτυλο.


Το πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.00 στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς κι ενώ οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν τακτικό έλεγχο.


Αιμόφυρτος ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για την επιτυχή συγκόλληση του δακτύλου του.


Ο αλλοδαπός συνελήφθη και κρατείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: