Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ.Φορολογικό μέτωπο ενάντια στο λαϊκό εισόδημα

*Όχλε κοιμήσου και σου γράφουν άλλοι την ιστορία σου..
*Νέοι φόροι και χαράτσια στο λαό, προκλητικές απαλλαγές στo αριστοκρατικό κηφηναριό


Μια καλημέρα είναι αυτή πες τη κι ας πέσει χάμω, παλάτια χτίζουν οι θεοί κι εμείς πάνω στην άμμο, μας χάϊδευε κάποτε με τους στίχους αυτούς τ' αυτιά η φωνή του Καλογιάννη..


Βαριά κι ασήκωτη είναι σήμερα όμως η καλημέρα γιατί βαριά κι ασήκωτα θα είναι τα χαράτσια που θα φορτωθούν στο λαϊκό εισόδημα.. Δηλαδή:


Την κατανάλωση και την κατοικία, πλήρη κατάργηση όλων των ελαφρύνσεων που ακόμη τρεμοπαίζουν στα πόδια τους και που αφορούν στις κάθε είδους δαπάνες των λαϊκών νοικοκυριών
(νοίκια, φροντιστήρια παιδιών, υγεία, τόκοι στεγαστικών δανείων κ.ά.),
ταυτόχρονα με νέες προκλητικές απαλλαγές στα κέρδη και στα μερίσματα των ισχυρών επιχειρηματικών ομίλων είναι στις «προτάσεις» της λεγόμενης επιτροπής διαλόγου που έστησε το υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή των κομμάτων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ., του ΣΕΒ και άλλων τμημάτων του κεφαλαίου.



Η ΝΔ, για το θεαθήναι και μόνο, «αποχώρησε» μόλις τις προάλλες από το τραπέζι του διαλόγου που συνεχίζεται εδώ και πάνω από 6 μήνες και αφού προηγουμένως είχε ήδη συμφωνήσει στο σύνολο των «προτάσεων», που να σημειωθεί αποτελούν σάρκα από τη σάρκα του νέου μνημονίου συγκυβέρνησης - τρόικας - μονοπωλίων.


Η βαρβαρότητα που ετοιμάζουν αποκαλύπτεται από το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής και αφορά στα μέτρα που θα πάρει η διάδοχη κυβέρνηση, τον Ιούνη φέτος, αμέσως μετά τις εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια: