Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Σάρα Τέσλερ : Δημοσιογράφος το πρωί, στρίπερ το βράδυ

Πλήρης η κάλυψη του ρεπορταζιακού φάσματος..


Από τους κοινωνικούς ως τους νομοθετικούς οίκους ανοχής..


Μόλις προ μερικών αναρτήσεων αναφερθήκαμε στην δημοσιογραφία αν δεν απατώμαι.


Και ιδού μια εξόχως «αποκαλυπτική» είδηση περί του πως το επάγγελμά μας
(μερικοί αθεράπευτα ηλίθιοι ή τσάτσοι της εργοδοσίας προκειμένου να καλύψουν τις πομπές τους εξακολουθούν να το ονομάζουν λειτούργημα)
εκπορνεύεται κατά κυριολεξία.. σε οίκους ανοχής..
(επειδή υποδόρια συμβαίνει εδώ και καιρό.. στα δώματα των νομοθετικών οίκων περιωπής.. )



Δεν λέω περνάμε πράγματι κρίση, πολλοί συνάδελφοι παραμένουν απλήρωτοι για μήνες κι ακόμη περισσότεροι είναι άνεργοι.. Όμως αντί του δρόμου του αγώνα (εντάξει κομματάκι δύσκολος) παίρνουν τον άλλο δρόμο, της λούμπεν πιάτσας.. ( όσες διαθέτουν τα προσόντα ως η εικονιζόμενη.. βεβαίως βεβαίως.. )


Για να διαπιστώσουν έκπληκτες πως θα μπορούσαν με τα προσόντα τους να έχουν εκδικηθεί την άρχουσα τάξη περισσότερο αποτελεσματικά αφού θα της πουλούσαν το σχοινί που θα την κρεμούσαν!! Πίνοντάς της το αίμα (το πορτοφόλι εξισούται με αίμα για τα μέλη του αριστοκρατικού κηφηναριού) με την παροχή ηδονικών υπηρεσιών.


Μπροστάρης η 29χρονη Σάρα Τέσλερ αρθρογράφος (υποτίθεται) της «Houston Cronicle» όπου όπως η ίδια υπερήφανα αποκάλυψε τις ελεύθερες ώρες της απασχολείται ως στρίπερ και φυσικά κερδίζει περισσότερα χρήματα από ότι με τη δημοσιογραφία και ότι κατόπιν της αποκάλυψής της αυτής πιθανολογώ πως θα υποχρεωθεί να αντιστρέψει τους όρους.. Κατά τις ελεύθερες ώρες της να απασχολείται με τη δημοσιογραφία για να διοχετεύσει απρόσκοπτα τον κύριο όγκο της ενέργειάς της στην επικερδή επιχείρηση που έχει τις νύχτες ανοίξει.. (ανοίξαμε και σας περιμένουμε..)


Πως αποκαλύφθηκε; Από συναδέλφους της στην εφημερίδα που την απασχολούσε ημερησίως κάτι που την εξανάγκασε να το παραδεχτεί και δημοσίως υπό την εξής δήλωση:


«Την περασμένη Πέμπτη δούλεψα από τις 1.30 μέχρι τις 11.30 (κοτζάμ δεκάωρο το κορίτσι) που είναι αρκετό διάστημα για να δω φίλους, να γνωρίσω νέους ανθρώπους, να φάω και να τσεπώσω 750 δολάρια) έγραψε στο μπλογκ της, το οποίο αποτέλεσε την αφετηρία μιας σειράς αποκαλύψεων όπως οι αισθησιακές φωτογραφίες της..


Όταν η ιστορία της βγήκε στο φως, δεν δίστασε να ομολογήσει ότι περιστασιακά εργαζόταν ως στρίπερ από το 2004 και φυσικά (για να μην ξεχνάμε και τις ρίες μας) έδωσε και ρεπορτάζ για διάφορους πελάτες.


Για τύπους που έχουν φετίχ με τα πόδια ή με τα στήθη αλλά και για ένα (προφανώς μερακλή) που ήθελε να τρώει τα μεζεδάκια του πάνω στο γυμνό της κορμί και πλήρωνε ακριβά το πάθος του αυτό..


Πράγματι.. Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης κατά πως είπε ο Ροΐδης αλλά και το εφαλτήριο για τον Ρωμαϊκό παράδεισο των συγκλητικών προσθέτω εγώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: