Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τρίτη ιερόδουλη με AIDS εντοπίστηκε στην Αθήνα


Πήξαμε στις πουτάνες
αλλά και σε πελάτες;

Θετική στον ιό του AIDS βρέθηκε και τρίτη ιερόδουλος μετά από έλεγχο των κινητών μονάδων του ΚΕΕΛΠΝΟ στο κέντρο της Αθήνας, τον Αγιο Παντελεήμονα, την πλατεία Αμερικής και το Μεταξουργείο.

Όπως ανήγγειλε και ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζει τους υγειονομικούς ελέγχους σε οίκους ανοχής που δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας. Εικάζεται ότι σε αυτό το καθεστώς λειτουργούν περίπου 500 οίκοι.


Νωρίτερα κρίθηκε προφυλακιστέα μετά από την απολογία της στον τακτικό ανακριτή, η 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη η οποία σε έλεγχο που διενέργησε το ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκε οροθετική.

Η 22χρονη κατηγορείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι πάσχει από AIDS.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με την εισαγγελία και τις αστυνομικές αρχές, που δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία και τα στοιχεία της νεαρής γυναίκας, έχει καλέσει όλους όσοι συνευρέθηκαν μαζί της να υποβληθούν το συντομότερο σε ιατρικές εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής περισσότερα από 700 άτομο έχουν πάρει τηλέφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να ρωτήσουν περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: