Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ..

Είσαι άξιος της μοίρας σου, κλαυσίγελε ραγιά, αν στις 6 Μαΐου ψηφίσεις δικομματισμό! 

Του ανωνύμου του Έλληνος

Για αυτό προκήρυξαν τις στημένες εκλογές σε κλίμα απέραντου φασισμού. Το δηλώνουν καμαρωτά, ανενδοίαστα: Για να εκτονωθείς, όχι να εκφράσεις την πολιτική σου βούληση. Διάβαζε: 

Να εκτονώσεις ακίνδυνα την οργή από την λαίλαπα των μέτρων για φέρετρο, που πήραν τα ξένα αφεντικά δια των ντόπιων προδοτών υπαλλήλων, που αναβαπτισμένοι στην … λαϊκή ετυμηγορία θα συνεχίσουν το πείραμα έως τελικής πτώσεως, ώσπου να πεινάσεις, όχι μεταφορικά, αλλά κυριολλεκτικά. Για να μην λες ότι δεν ήξερες…, ότι κανείς δεν σου τα είπε…, ότι και πάλι σε ξεγέλασαν!


Στήνονται εκλογές βίας και νοθείας της λαϊκής θέλησης, κρεσέντο εκβιασμών, φόβων και τρομοκρατίας (αυτή είναι η αληθινή τρομοκρατία, της εξουσίας, όχι άλλη!) με συνοπτικές διαδικασίες. 

Δυο βδομαδούλες, για να έχεις την αυταπάτη, αλλά και την συνενοχή ότι ζεις σε δημοκρατικό πολίτευμα, ενώ αυτοί αδιαμαρτύρητα θα σου αρπάζουν για μια ακόμα φορά, την πιο κρίσιμη, την ψήφο. Φασισμός με κοινοβουλευτικό επίχρισμα, ο χειρότερος, που γνώρισε έως τώρα ο κόσμος. Τα ξένα αφεντικά διατάσσουν και οι ντόπιες μαριονέτες υπερβάλλουν εαυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: