Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Όχλε ντροπή σου για την εκλογή σου!

Του ανωνύμου του Έλληνος

Δεν είπαμε για τις εθνικές εκλογές! Τι να πούμε για τον ηλίθιο καιροσκοπισμό σου, όχλε; Σαν στρουθοκάμηλος στην έρημο τα μοίρασες, όπως θαρρούσες ότι σου συνέφερε! Με την λογική: Φύγε διάολε από μένα, τράβα στην γειτόνισσα, ή με το ισοδύναμο: Μακριά από τον κώλο μας, κι ας είναι και στου γείτονα! Τέτοια πολιτική ωριμότητα!

Μέχρι και τον προσωπικό τραμπούκο… διάλεξες, αποδεικνύοντας πόσο φασίστας είσαι. Ρε 7% φανατικοί Νεοναζιστές στην χώρα, που έγινε παγκόσμιο παράδειγμα στην πάλη κατά του Ναζισμού, στην Ελλάδα του Ε.Λ.Α.Σ., της Ε.Π.Ο.Ν., του Ε.Α.Μ. και του Άρη Βελουχιώτη; Ου να μου χαθείς, άθλιε! phnews94

Να μιλήσω για ποσοστά, πολιτικές και κόμματα; Εξέπληξες και τους ξένους επιβήτορές σου! Βλέποντας τις επερχόμενες αλλαγές στον κόσμο, προσπάθησαν να προωθήσουν και στην Γκραικυλία άμεσο εκσυγχρονισμό του πολιτικού συστήματος, μια μετάλλαξη προς το συμφέρον τους. 


Από την εποχή του Γιωργάκη έριξαν τις πρώτες τροχιοδεικτικές βολές, μαζί με την επιλογή της χώρας ως αθλιέστερου πειραματόζωου. Στις εκλογές του Μαΐου, ιδίως του Ιουνίου ήτανε τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.

Αντιπαρατάχθηκαν δυο λογικές: Η πάλη για ριζοσπαστικές αλλαγές, με πρώτο βήμα την ανάδειξη αντιμνημονιακών κομμάτων στην διακυβέρνηση, και από την άλλη η σταδιακή μετάλλαξη του συστήματος πάλι με τις γνωστές, πλην προσαρμοσμένες στα ημέτερα, συνταγές της σοσιαλδημοκρατίας.

Αλλά εσύ τον χαβά σου! Ερωτευμένος με τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα! Όχι μόνο δεν χτύπησες τον γάιδαρο, ούτε το σαμάρι, άλλαξες μόνο τον… σαμαρά! Από τον βάλτο των χρεοκοπημένων πολιτικών! Έγινε ήδη πρωθυπουργός ο ένας από τους συγκατοίκους της Βοστώνης, να μείνει παραπονούμενος ο άλλος;

Έχεις σκεφτεί , άραγε, πόση σαβούρα έχει καθίσει, τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, στον πρωθυπουργικό θώκο; Και ακόμα δεν ξέρεις τις αιτίες του καταντήματός σου; Δεν εμπιστεύθηκες νέους πολιτικούς. Ούτε την ενδεχόμενη μετάλλαξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε ένα είδος νέου ΠΑ.ΣΟ.Κ. έστερξες! Πού να τολμήσω να μιλήσω για αριστερή διέξοδο και ταξική πολιτική, που μέσα από ποικίλες τάσεις, αντιπαραθέσεις, αμφιταλαντεύσεις, μπορεί να διαμορφωθεί στο Κ.Κ.Ε., στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, στο μαζικό κίνημα αλλά και στις μεταξύ τους σχέσεις υπό την πίεση των προβλημάτων και του λαϊκού κινήματος! Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον δικό σου ύπνο!

Μην νομίσεις, όμως, ότι με την επιλογή σου απέτρεψες την αναπαλαίωση του πολιτικού συστήματος. Δεν έχει πλέον άλλη επιλογή για να επιβιώσει στην επερχόμενη καταστροφή. Εδώ θα κληθούν να συμμετάσχουν όλα τα κόμματα, της Δεξιάς και της Αριστεράς και να ευχόμαστε εμείς οι «ημέτεροι της επανάστασης» ότι αντί για την ανακύκλωση των ίδιων πολιτικών λυμάτων, οι λαϊκοί αγώνες, έστω στην άλλη Ευρώπη σε πρώτη φάση και μετά στην Γκραικυλία, να φέρουν ουσιαστικές αλλαγές και στην πολιτική δράση. Μην μου πεις ότι γυρεύω ψύλλους στα άχυρα! Το ξέρω, πλην κι αν δεν προλάβω να ζήσω το επερχόμενο νέο, θέλω να το προετοιμάζω με τις όποιες δυνάμεις μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: