Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΕΔΟΕΑΠ: Κατ' αρχάς, διαχειριστικός έλεγχος

ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο όφις (Τράπεζα της Ελλάδας) με εξαπάτησε!!!

Δήλωση απόγνωσης για να μην τύχει της κατάληξης Καπράνου (πρόεδρος του ταμείου μας επί δομημένων και νυν στη στενή..) ή σοκαριστική αλήθεια;

Ρήμαξαν το ταμείο οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!

Να προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων, αφού προηγηθεί διαχειριστικός έλεγχος και εκδοθεί το σχετικό πόρισμα, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε όταν έγινε γνωστό ότι το αποθεματικό του επικουρικού ταμείου των δημοσιογράφων στην Τράπεζα της Ελλάδας έχει μειωθεί δραματικά.

Η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου με δήλωσή της καταγγέλλει την Τράπεζα της Ελλάδος για το PSI, επιμένει ότι το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού στην ΤτΕ είναι 90 εκ. και όχι 5,6 όπως υποστηρίζει η πλευρά της τράπεζας, δηλώνει "ανοικτή σε κάθε έλεγχο" και κάλπη


Την ίδια ώρα, η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου με δήλωσή της καταγγέλλει την Τράπεζα της Ελλάδος για το PSI, επιμένει ότι το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού στην ΤτΕ είναι 90 εκ. και όχι 5,6 όπως υποστηρίζει η πλευρά της τράπεζας, δηλώνει "ανοικτή σε κάθε έλεγχο" και κάλπη, εάν το ζητήσει το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ: "Η παραίτησή μου στη διάθεση των ασφαλισμένων και των Ενώσεών μας", σημειώνει η Ε. Σπανοπούλου στην ανακοίνωσή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη χθεσινή, μαραθώνια συνεδρίασή του το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ αποφάσισε να ζητήσει να πραγματοποιηθεί άμεσα διαχειριστικός έλεγχος από πρόσωπα ή φορείς που θα οριστούν από τις ενώσεις δημοσιογράφων και προσωπικού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Δ.Σ. αναμένεται να προτείνει την κήρυξη εκλογών για όλα τα όργανα του Οργανισμού, αμέσως μετά την έκδοση του πορίσματος που θα προκύψει από τον διαχειριστικό έλεγχο - και πιθανόν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του ελέγχου-και πάντως εντός του Σεπτεμβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: