Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη συκοφαντική επίθεση

Ματαιοπονείτε αδέλφια του ΠΑΜΕ.. Οι καταγγελίες ισχύουν όταν ο καταγγελλόμενος έχει δέρμα και όχι πετσί.. Περί της Σπανοπούλου ομιλούμε σας θυμίζω..

Εγώ την έχω μηνύσει αλλά κρύβεται πίσω από την ανωνυμία των blogers σε έναν ιστότοπο που αντιποιούσε αρχή φέροντας τουλάχιστον καταχρηστικά το όνομα του ΕΔΟΕΑΠ..

Την πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου καταγγέλλει με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ για τη συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ΠΑΜΕ και στελεχών του.

Συγκεκριμένα το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ «καταγγέλλει την πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, που σε χτεσινή γραπτή δήλωσή της κατέφυγε σε χυδαία συκοφαντική επίθεση σε βάρος του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστών του, ισχυριζόμενη ότι ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Γ. Φιλιππάκης, (τόλμησε το δημοσιογραφικό ξέπλυμα του Λαμπράκη να πιάσει στο στόμα της τον Φιλιππάκη) προπηλάκισε την ίδια και άλλους συναδέλφους κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.


Το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο συγκεκριμένος ή οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφος που συσπειρώνεται στις γραμμές του, προέβη σε βιαιοπραγίες. Το ΠΑΜΕ δεν χρησιμοποιεί ούτε έχει ανάγκη να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους. Τοποθετείται καθαρά και ανοιχτά και αντιπαρατίθεται με επιχειρήματα με τις δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ ψεύδεται συνειδητά και σκόπιμα (σιγά μην την θίξετε) επιχειρεί να συγκαλύψει την πραγματικότητα που λέει ότι η ίδια και το υπόλοιπο ΔΣ του οργανισμού ήταν προπομπός των σχεδιασμών κυβέρνησης και ΕΕ για το βούλιαγμα των Ταμείων. Αυτά κατάγγειλε εξαρχής και διαχρονικά το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.
Οι εργαζόμενοι μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα.

Αυτά για τα οποία προειδοποιούσε το ΠΑΜΕ, επαληθεύονται πλήρως. Οσοι νομίζουν ότι με ψέματα και αθλιότητες θα αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση και θα κρύψουν τις ευθύνες τους, είναι πέρα για πέρα γελασμένοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια: