Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ

Κυβέρνηση ''νταβατζήδων'', σε μιά χώρα με λαό δουλοπρεπή

Ποιος να μας έλεγε πως ο λαός μας θα πάθαινε μαλάκινση εγκεφάλου για να επιβεβαιώσει τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ που είπε πως κανείς δεν σκαρφαλώνει στον σβέρκο σου αν εσύ δεν σκύψεις!!

2010 ήταν γιά το Μνημόνιο 1. Εκβιασμοί, απειλές, ''αν δεν ψηφιστεί στην Βουλή θα 'ρθει η καταστροφή''. Ψηφίστηκε, από την πλειοψηφία της πολιτικής-κομματικής αλητείας.

2011 ήταν γιά το Μνημόνιο 2. Εκβιασμοί, απειλές, ίδια ιστορία περί εξόδου από ευρώ κλπ. Ψηφίστηκε, από την πλειοψηφία της πολιτικής-κομματικής αλητείας, γιά ''να μην έρθει η καταστροφή''.

2012 Ιούνιο, εκλογές. Εκβιασμοί, απειλές -και με την συμμετοχή άθλιων ΜΜΕ- με σύνθημα ''αν δεν ψηφιστούν μνημονιακές δυνάμεις'', επίορκων κι ελεεινών, ''θα' ρθει η καταστροφή και η έξοδος από το ευρώ''.


Τώρα, τα ίδια. Συγκυβερνούν τρεις εγωπαθείς, ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες (Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης) και πάλι απειλές εκβιασμοί γιά νέα μέτρα, διαφορετικά... ''έξοδος απο το ευρώ''.

Τελικά, κάτι δεν πάει καλά με τον λαό της Ελλάδας. Τα γεγονότα δείχνουν ότι οι δανειστές και οι ντόπιοι ''νταβατζήδες'' (πολιτικοί, τραπεζίτες, πουλημένα ΜΜΕ κ.ά.) γνωρίζουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού της χώρας έχει πάθει ''μαλάκιση εγκεφάλου'' με τόση προπαγάνδα, διαφθορά-''αρπαχτή'', ξενομανία κλπ. Συνήθισε να μην αντιδρά.

Και με τον φόβο, την απειλή, τον εξαθλιώνουν και του ''φορτώνουν'' περισσότερα βάρη, ενώ οι ανήκοντες στο διεφθαρμένο-κλεπτοκρατικό σύστημα, πάντα διαφεύγουν. Το γεγονός ότι ο λαός δεν αντιδρά και αποδέχεται την...κηδεία του με ευρώ, το αποδεικνύει. Συνήθισε τώρα να σκύβει το κεφάλι.

Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν, με την απλή λογική, ο λαός της Ελλάδας να μην βλέπει ότι στο όνομά του τον κοροϊδέυουν άγρια. 'Οτι οι πολιτικές-κομματικές συμμορίες, τον θεωρούν ''δεδομένον'', δηλ. ''ηλίθιο''. Εκτός και αν είχε δίκιο -και όπως φαίνεται είχε- ο Θ. Πάγκαλος με το ''μαζί τα φάγαμε''.

Ο λαός της Ελλάδας χαραχτηρίζεται ακόμα ως «τεμπέλης», «διεφθαρμένος», «άχρηστος», «απροσάρμοστος», «ζητιάνος» κλπ... Και αυτός τι κάνει; Συνεχίζει την... παραδοσιακή τακτική του ραγιαδισμού: «Σφάξε με νταβά μου, ν΄αγιάσω»!

Και όπως έλεγε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ''κανείς δεν θα ανέβει στον σβέρκο σου, αν εσύ δεν σκύψεις''. Ποιός να το περίμενε ότι ο λαός της Ελλάδας θα έσκυβε τόσο πολύ; Γιά να επιβεβαιωθεί άλλη μιά φορά το ''τέτοιος λαός που είναι, όπως τον κατάντησαν, αυτοί που τον κυβερνούν, του πρέπουν''... (''Κ'', 30 Ioυλίου '12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: