Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΖΗΤΑ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ..

Να υποθέσω πως άρχισαν τα όργανα και τούτη την φορά θα είναι ηχηρά;

Αργά η γρήγορα θα στηθούν αγχόνες στο Σύνταγμα.. Μπορεί και στην Αριστοτέλους..

Πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής θα υπογράψει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος σε δήλωσή του είχε πει πως ''το ΔΝΤ, γνώριζε ότι το πρόγραμμα θα αποτύχει''.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι ''με ομόφωνη απόφαση οι 20 βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, θα υπογράψουν πρόταση για σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής''.


Ο Πάνος Καμμένος, τόνισε ότι η πρόταση αυτή ''θα αποσταλεί στο σύνολο των Ελλήνων βουλευτών, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία που έγινε από τον πρώην μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο ΔΝΤ, που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες τις οποίες κάναμε, ότι η ένταξη σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, ήταν γνωστή στον κ. Παπανδρέου και την κυβέρνηση του.''.

''Ήλθε η ώρα πλέον οι Έλληνες βουλευτές να αποφασίσουν αν θα μείνουν πιστοί σε αυτά που έλεγαν στον ελληνικό λαό για την σύσταση μιας και μόνης εξεταστικής επιτροπής ή θα συνεχίσουν την συγκάλυψη στον συμμαθητή τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του. Ζητούμε να υπογραφεί από τον αριθμό των βουλευτών που προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής'', υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: