Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ

Με φωνή από το βάθος του πολιτικού πηγαδιού που την έταξε ο λαός ακούγεται το μνημονιακό ταγιέρ..

Παρά ταύτα.. και ελλείψει καλλιτέρου εξακολουθεί να φλυαρεί ακατάσχετα από την προσωπική της ιστοσελίδα υπεραμυνόμενη του τερατουργήματός της

Για ψεύδη που επαναλαμβάνονται κάνει λόγο σε δήλωσή που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της η πρώην υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, απαντώντας σε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.



"Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας και ένας κύκλος δογματικών δυνάμεων γύρω του, προσπάθησαν επί ένα χρόνο να διασπείρουν ψεύδη για το νόμο 4009/2011 κινδυνολογώντας περί διδάκτρων , ιδιωτικοποίησης των πανεπιστημίων ή περί τέλους των πτυχίων. Απέτυχαν. Δεν προκαλεί λοιπόν καμία έκπληξη η σημερινή επανάληψη του ψεύδους", τονίζει.

"Ο κ. Τσίπρας συνεπής βεβαίως με τον εαυτό του, ζητά την πλήρη ανατροπή του νόμου και την επιστροφή στο προηγούμενο θεσμικό πλαίσιο. Την επιστροφή σε ένα πανεπιστήμιο και ένα ΤΕΙ όπου τα τάγματα βίας μπορούσαν να εξοστρακίζουν και να καταδυναστεύουν κάθε φωνή αντίθετη με τη δική τους.Επιστροφή σε ένα πανεπιστήμιο των κομμάτων και των παρατάξεων χωρίς αξιολόγηση ,χωρίς σύνδεση με την παραγωγή και την οικονομία, χωρίς ελεύθερη φωνή. Οι υγιείς δυνάμεις της χώρας και της κοινωνίας δεν θα επιτρέψουν αυτό το πισωγύρισμα", προσθέτει η κυρία Διαμαντοπούλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα είχε ζητήσει την κατάργηση του νόμου 4009 για την Παιδεία και την έναρξη ενός διαλόγου που θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2013, με τη συμμετοχή τής ακαδημαϊκής κοινότητας, για έναν νέο καταστατικό χάρτη στην Παιδεία, και εκφράζοντας την ανησυχία του για το κύμα μετανάστευσης πανεπιστημιακών, έκανε λόγο για «πνευματική γενοκτονία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: