Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

 Συναγερμός μεταξύ των ανηλίκων!!

 Οι μοναδικοί δεινόσαυροι της Παταγονίας στο Γουδή!!


 Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης, από 1η Οκτωβρίου 2012 έως 31η  Μαρτίου 2013, παρουσιάζει στην Αθήνα, τους μοναδικούς Δεινόσαυρους της Παταγονίας, σε μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα έκθεση.

Οι επιβλητικοί  σκελετοί,  καθώς και πιστά προπλάσματα,  «φιλοξενούνται»  στο   Κέντρο Ιππασίας  Γουδή  , σε   μια   έκταση   μεγαλύτερη  των 800  τετραγωνικών μέτρων, (δίπλα   στο Badminton),  φιλοδοξώντας να  κερδίσουν  το  ενδιαφέρον  μικρών και μεγάλων,  από όλη την Ελλάδα, που θα περιηγηθούν στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του  κτιρίου. 
Στοιχεία Έκθεσης 



 
Ο επισκέπτης  με την είσοδο του στην Έκθεση, θα μείνει πραγματικά έκθαμβος από τα εντυπωσιακά και ογκώδη εκθέματα, ενώ οι σκληρές γραμμές των σκελετών αποδίδουν στο ακέραιο, το μέγεθος αυτών των γιγάντων-κυρίαρχων της Παταγονίας και οι φυσικές τους αναπαραστάσεις, τη δύναμη και το σφρίγος αυτών των υπερφυσικών όντων.

Στην αίθουσα προβολής της Έκθεσης, κάθε μία ώρα, θα προβάλλεται σε μορφή HD, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον 40λεπτο ντοκιμαντέρ, για τους Δεινόσαυρους της Παταγονίας.  Όσο για τους “μικρούς” επισκέπτες της Έκθεσης, τα διαδραστικά παιγνίδια στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, παράλληλα με τη γνώση, θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.      

Η Έκθεση θα λειτουργεί όλες τις μέρες της εβδομάδας, πρωί και απόγευμα.

Ωράριο λειτουργίας:  Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 ‐ 20:00

                                     Σάββατο και Κυριακή 10:00 ‐ 21:00


Τιμή εισιτηρίου είναι:  7 €  για ενήλικες και  4 €  για παιδία, με διάφορα πακέτα ειδικών κατηγοριών (εκπαιδευτικοί, γκρουπ, οικογένειες, πολλαπλές επισκέψεις, φοιτητές κλπ)


 Όλοι οι χώροι είναι πλήρως προσπελάσιμοι και από άτομα με ειδικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: