Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Είναι θρασίμια οι Παναγοπουλαίοι!! 


Βγήκαν στην ΓΣΕΕ τα μαχαίρια για το ποιος πρόδωσε ποιον και κυρίως επί ποίου!! 


Αγριες κόντρες αναπτύσσονται για το μοίρασμα του χωραφιού του νέου εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού, που διαμορφώνεται και ως αντανάκλαση της αναμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού. 

Παλιοί ...καλοί φίλοι έχουν βγάλει τώρα τα μαχαίρια για την κυριαρχία στη ΓΣΕΕ, ενόψει και του συνεδρίου του Μάρτη. 


Στην λογική αυτή, η «Αυτόνομη Παρέμβαση» του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική στην ΠΑΣΚΕ με το σκεπτικό ότι η διοργάνωση του συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην Αλεξανδρούπολη αποσκοπεί στο «να μην αποτελέσει το συνέδριο σημείο αναφοράς ενάντια στα Μνημόνια και τα βάρβαρα μέτρα, την οδήγησε να δραπετεύσει μακριά. 

Φοβούνται την επαφή και την ώσμωση με τους εργαζόμενους, που απαιτούν δράση για την ανατροπή των Μνημονίων και των κυβερνητικών αντεργατικών μέτρων». Μάλιστα, η ΑΠ συμπλήρωνε ότι «η συμμετοχή της ΓΣΕΕ σε κοινωνικό διάλογο μετά και την ψήφιση του Μνημονίου και την κατάργηση των συμβάσεων μόνο σαν εμπαιγμός στους αγώνες μας μπορεί να θεωρηθεί»... 

Στη συνέχεια, η ΠΑΣΚΕ επειδή θίχτηκε εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας την ΑΠ για «άκριτο κομματισμό» και «επιδιωκόμενο κυβερνητισμό», σπεύδοντας να ισχυριστεί (σ.σ. ποιος; Η ΠΑΣΚΕ!) ότι «εμείς σε κοινωνικούς διαλόγους για αφαίρεση δικαιωμάτων μας ουδέποτε πήγαμε και ούτε θα πάμε», και κατόπιν να συμπληρώσει: 

 «Εσείς προεκλογικά μας προτρέπατε να πάμε στη λογική του "μορατόριουμ" με τους εργοδότες όπως σας ζητούσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας» και να εξηγήσει πως «πάμε σε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας για να διεκδικήσουμε άμεση νομοθέτηση των κοινωνικών πολιτικών και χρηματοδότησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων μετά την κατάργηση της ΕΡΓ. ΕΣΤΙΑΣ και της ΕΡΓ. ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ». 

Για να καταλήξει: «Κατανοήστε ότι η ταξική, (ω ναι η ταξική !!) αυτόνομη και πολιτικοποιημένη δράση της ΠΑΣΚΕ για τα αυθεντικά προβλήματα των εργαζομένων δεν ανακόπτεται και δεν υπονομεύεται από συκοφαντικές και μικροκομματικές επιθέσεις». 

Πόσα θέλετε ρε για να μας τρελάνετε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο προδότης που παραμένει ατιμώρητος, γίνεται θρασύς. Ζητάει και τα ρέστα. Πέντε -τι πέντε, δύο- μέρες καθολική, πανεθνική απεργία να κυρήσσανε οι αλήτες (ΓΕΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ)θα είχαν πάει περίπατο και τα μνημόνια και τα χρέη, οι Γερμανοί νεοκατακτητές και οι εγχώριοι Κουίσλινγκς τους (αυτοί όχι, δεν θα είχαν πάει περίπατο, θα είχαν πληρώσει για τα εγκλήματα που διέπραξαν και διαπράττουν εις βέρος του ελληνικού λαού και της χώρας.