Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

 Αμυντικά αντανακλαστικά από την Νέα Δημοκρατία


Κ. Τασούλας (Ν.Δ.): Προέχει η σταθεροποίηση της χώρας


Επιδεικνύοντας μόνο αμυντικά αντανακλαστικά, η Ν.Δ. απέρριψε την πρόταση να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο. 

Οι βουλευτές της Ν.Δ., όπως η Σοφία Βούλτεψη, που είχαν αναλάβει να εξηγήσουν γιατί αφίστανται από την προεκλογική δέσμευση του κόμματος για "μία και μόνη εξεταστική", αναγνώριζαν την δέσμευσή τους, αλλά έλεγαν ότι δεν δεσμεύθηκαν ότι θα ψηφίσουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ!


Ωστόσο, δεν δεσμεύθηκαν ούτε αν, ούτε πότε θα καταθέσουν τη δική τους πρόταση και βέβαια δεν προσδιόρισαν ποια πρόσωπα θα αφορά. Ο Κώστας Τασούλας δεν είπε τίποτα επ’ αυτού, ενώ ο Ιορδάνης Τζαμτζής αναφέρθηκε αορίστως στην εξεταστική που θα προτείνει η Ν.Δ. 

Ταυτιζόμενος με τους χαρακτηρισμούς του... ΠΑΣΟΚ, ο Κ. Τασούλας είπε ότι η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι "δημαγωγική παραπειστική, εμπαθής και ανιστόρητη" και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ "ζητάει να ποινικοποιηθεί τώρα άδικα και ανιστόρητα μία αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης". Το κύριο επιχείρημα της Ν.Δ. ήταν ότι "δεν θα δυναμιτίσουμε την παρούσα προσπάθεια σταθεροποίησης της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: