Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ εκπροσωπεί τα hedge funds και τους τραπεζίτες! 


Ποιος μιλάει !!!!


Εμφανώς εκνευρισμένος και αναγνωρίζοντας εμμέσως την πολιτικά δυσχερέστατη θέση του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσχώρησε σε πολιτικούς υπαινιγμούς εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. 

"Έρχεται στην πραγματικότητα να υπονομεύσει το εγχείρημα της επαναγοράς ομολόγων" υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: "Εκπροσωπεί τα συμφέροντα των heads funds, τα οποία θέλουν να κερδοσκοπήσουν; Τους δίνει επιχειρήματα; Τους προτρέπει να μην πουλήσουν σε ευνοϊκή για την Ελλάδα τιμή; Εκπροσωπεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών που έχουν ενοχληθεί βαθύτατα για το PSI και στοχοποιούν το ΠΑΣΟΚ και εμένα προσωπικά;".

Αφού κατηγόρησε τους… τραπεζίτες για την πολιτική του αδυναμία, ο Ε. Βενιζέλος ρώτησε: "Η δική σας ομερτά ποια είναι, κύριε Τσίπρα; 


Υπάρχει εξ’ αντικειμένου μία ομερτά, με αυτά τα ακραία συμφέροντα που επενδύουν στην πραγματικότητα στην ήττα της χώρας, γιατί φυσικά στην προοπτική τους βλέπουν αυτό που έχασαν, τη δραχμή. Γιατί τη δραχμή τη θέλουν αυτοί που χρωστούν πολλά μέσα και έχουν βγάλει πολλά έξω".

Η αντιπαράθεση του Ε. Βενιζέλου με τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ συνεχίσθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να λέει ότι "το έσχατο σημείο κατάπτωσης του πολιτικού λόγου στην Αριστερά" είναι "όταν ο πολιτικός λόγος μετατρέπεται σε εισαγγελικό". Ισχυρίσθηκε ακόμη ότι "πάντα το ΠΑΣΟΚ είναι κάρφος στον οφθαλμό σας! Διότι, φυσικά, δεν έχετε πρωτογενή σχέση με τη μεγάλη πλειονότητα των ψηφοφόρων σας!" και εκτίμησε ότι "όπως κατεβήκαμε μαζί με τη χώρα, θα ανέβουμε μαζί με τη χώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: