Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Και τώρα η ώρα της διασκέδασης.. 


Παρακολουθείστε ως Χολυγουντιανή παραγωγή τις περιπέτειες ενός CD στο φόντο των οποίων και στις επτά του μηνός θα περάσει το φορολογικό της ανθρωποκαταστροφής!! 

Οργή στον πολιτικό κόσμο για την συγκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ και όχι για τους νόμους αφανισμού των Ελλήνων που υπερψηφίζουν τα κοράκια




Οργή στον πολιτικό κόσμο έχει προκαλέσει η συγκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ. Τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση θα ζητήσουν τα τρία κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) ζητώντας να διερευνηθούν οι ευθύνες Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ετέθη εκτός ΠΑΣΟΚ.   

Ανοιξη 2010. Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου συναντά στο πλαίσιο συνεδρίασης του συμβουλίου Eurogroup τη γαλλίδα υπουργό Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ. Εχει πληροφορηθεί για την ύπαρξη ενός CD με περίπου 2.000 Ελληνες οι οποίοι διατηρούν καταθέσεις στην ελβετική τράπεζα HSBC και το οποίο βρίσκεται στην κατοχή του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών. 
 
Αποτελεί προϊόν υποκλοπής από τον Ερβέ Φαλσιανί, ο οποίος εργαζόταν στην τράπεζα και σήμερα είναι φυλακισμένος.
 
Ο κ. Παπακωνσταντίνου ζητά από τη γαλλίδα ομόλογό του να σταλεί αντίγραφο στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών. Η πρώτη αντίδραση της κ. Λαγκάρντ είναι επιφυλακτική.
Στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup, ο κ. Παπακωνσταντίνου θέτει εκ νέου το αίτημα. Αυτή τη φορά παίρνει καταφατική απάντηση από την κ. Λαγκάρντ. 
 
Η λίστα φτάνει στο υπουργείο Οικονομικών υπό μορφή CD, στο τέλος του 2010. Από τότε άγεται και φέρεται, χάνεται και επανεμφανίζεται και όσοι την έχουν πιάσει στα χέρια τους μέχρι σήμερα μάλλον μόνο μπλεξίματα είχαν. 
 
Εκτός από τους πιθανούς φοροφυγάδες που εμπεριέχονται σε αυτή. Μέχρι τώρα κανένας δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ πρόσθετου φόρου. Η λίστα, από την άλλη πλευρά, έχει προκαλέσει από πολιτικές τρικυμίες έως και ισχυρούς σεισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: