Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

 Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητικών Σωματείων:


 "Αθλητισμός για όλους και όχι απολύσεις για όλους"


 Με σύνθημα "Όχι στις απολύσεις, όχι στην εκ περιτροπής εργασία" ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Αθλητικών Σωματείων, όπως ονομάζεται το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζόμενων στις αθλητικές ομοσπονδίες, ξεκίνησε προχθες και συνέχισε χθες τις κινητοποιήσεις που αποφάσισε στη Γ.Σ. της περασμένης Δευτέρας.

"Λόγω των αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων που προωθούνται και στους εργαζόμενους των Αθλητικών Ομοσπονδιών, ως συνέχεια της γενικότερης εργασιακής εξαθλίωσης που επικρατεί σήμερα σε όλους τους εργασιακούς κλάδους, ο ΠΣΥΑΣ ομόφωνα αποφάσισε:


* Να κινητοποιηθεί και να αντισταθεί σε κάθε πολιτική και παραγοντική επιλογή που επιδεινώνει όλο και πιο πολύ τα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα των εργαζόμενων (απολύσεις, εκ περιτροπής εργασία, πολύμηνη καθυστέρηση μισθών κ.λπ.).
* Να υπερασπιστεί τα δικαιώματα όλων των εργαζόμενων και κυρίως αυτό της εργασίας.
* Να δυναμώσει την πάλη του και να πει ένα ισχυρό όχι στις απολύσεις, όχι στην εκ περιτροπής εργασία”.

Χθες πραγματοποιήθηκε δίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΕΟΕ, ενώ για σήμερα έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία με συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού στις 11.00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: