Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Βενιζέλος: «Σας απασχολεί η ανεργία - Δεν σας απασχολεί ο έρωτας;» 


  
Η φράση τρικυμία εν κρανίω μάλλον δεν επαρκεί για την νοητική του κατάσταση 



«Βιώνετε μια κρίση για την οποία είστε οι μόνοι που δε φταίτε. Αλλά δε θ’ αφήσουμε, δε θ’ αφήσετε εσείς οι ίδιοι, να γίνει η δική σας γενιά μια χαμένη γενιά. Αντίθετα, από όσα θ’ αποφασίσετε αλλά και απ’ όσα θ’ αποφασιστούν τις επόμενες μέρες στο Συνέδριο του Κόμματος, θα προκύψει ο δρόμος μέσα απ’ τον οποίο η δική σας γενιά θα κερδίσει τη μάχη της Ιστορίας, τη μάχη του μέλλοντός της» ανέφερε, μεταξύ άλλων στο συνέδριο της νεολαίας (ποιας νεολαίας;) του αποκόμματός του


Καλώντας τα μέλη της νεολαίας να είναι πιο ανοιχτά και στην... προσωπική τους συμπεριφορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε συγκεκριμένα: «Σας απασχολεί η πολιτική, η δημοκρατία, το πρόβλημα της ανεργίας, το παραγωγικό μοντέλο της χώρας. 

Δεν σας απασχολεί ο έρωτας; Ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνονται οι σχέσεις σας;». Παράλληλα αναφερόμενος στις διαδικασίες για την ανάδειξη των συνέδρων του κόμματος δήλωσε ότι δημιούργησαν ένα ρεύμα συμμετοχής και πως «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι και δε θα γίνει ποτέ ουρά κανενός, γιατί είναι η γάτα. Η γάτα η οποία πιάνει ποντίκια, είναι εφτάψυχη, είναι αυτή που θα καθοδηγήσει τις εξελίξεις».

 Μιλώντας για τη Χρυσή Αυγή ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για ναζιστές που οργανώνουν παιδομάζωμα στ’ όνομα της νοσταλγίας αυτού που κατέστρεψε την Ευρώπη στα μέσα του 20ού αιώνα, ενώ πρόσθεσε ότι η Ευρώπη θα είναι πάντα σοσιαλδημοκρατική. Τέλος ευχαρίστησε τα μέλη όλων των καταστατικών οργάνων της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ «γιατί ανεξάρτητα από διαφορές, ανεξάρτητα από διαφωνίες, όλους και όλες σας ενώνει και μας ενώνει η πίστη σ’ έναν κοινό, αξιακό κώδικα που έχει ανυπέρβλητη σημασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: