Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Κωνσταντοπούλου σε Κακλαμάνη: Δεν έχετε τσίπα! 


Σκηνές απείρου κάλλους στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής


Άλλο ένα επεισόδιο μεταξύ των κ.κ. Αναστάσιου Νεράντζη, Απόστολου Κακλαμάνη και της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου έλαβε χώρα χτες στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρόεδρο της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος Παναγιώτη Νικολούδη να τους παρακολουθεί με σιωπηλή… απογοήτευση. 

Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Νεράντζης από την αρχή της συζήτησης έριχνε κι άλλο λάδι στην φωτιά ειρωνευόμενος και τους δύο. Τελικά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής εξερράγη λέγοντας: 

«Έχω τσίπα και δεν δέχομαι να με υβρίζουν. Δεν δέχομαι να με βρίζει η κυρία Κωνσταντοπούλου βάλτε τάξη». 


Η βουλευτής ανταπάντησε: 

«Δεν σας φαίνεται και παράλληλα χρησιμοποιείτε την ιδιότητά σας για να καταχράστε την διαδικασία και να παίρνετε τον λόγο όποτε θέλετε και να μην σέβεστε κανέναν». 

Από την άλλη, ο κ. Νεράντζης απαντώντας στον κ. Κακλαμάνη δήλωσε: «έξεστι» όμως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησαν ότι το «έξεστι» ήταν παραπομπή στο γνωστό σπαρτιατικό απόφθεγμα «έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν» («είναι φυσικό για τους Κλαζομενίους να ασχημονούν»), με αποτέλεσμα την διαμαρτυρία του κ. Λαφαζάνη. 

Ο κ. Νεράντζης, απάντησε ότι η αντίδραση αυτή είναι αποτέλεσμα της αγραμματοσύνης ορισμένων, με αποτέλεσμα η κ. Κωνσταντοπούλου εξαγριωμένη να του απαντήσει: 

«Τα περί αγραμματοσύνης να τα απευθύνετε σε εκείνους που διαλέγεστε στο επίπεδό σας. Το έργο των οδόντων σας ας συγκρατήσει τον λόγο σας». -

Δεν υπάρχουν σχόλια: