Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

 Αναστάλθηκε από την ΝΔ η κομματική ιδιότητα του μέλους για τον Παπαγεωργόπουλο..
Μα γιατί; Τι διαφορετικό πράττουν οι Σαμαράς και Σια όταν φορολεηλατούν τον λαό υπεξαιρώντας την περιουσία του;
Ως κάτι «αυτονόητο» ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας, μετά την σημερινή καταδίκη του. Με την ευκαιρία επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Η αναστολή της κομματικής ιδιότητας του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης επισημαίνεται πως ισχύει μέχρι να τελεσιδικίσει η καταδικαστική απόφαση.
 
Αξιοσημείωτο είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της ανακοίνωσης αποτελεί αντεπίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο υπενθύμισε νωρίτερα την στήριξη που είχε προσφέρει στον Β.Παπαγεωργόπουλο ο πρωθυπουργός όσο εκκρεμμούσε η εκδίκαση της υπόθεσής.
 
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ:
 
«Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της σέβονται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
Και είναι αυτονόητο, ότι μετά την σημερινή καταδίκη του κ. Παπαγεωργόπουλου, αναστέλλεται  σύμφωνα με το καταστατικό και κατά πάγια τακτική, η κομματική του ιδιότητα μέχρι την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης.
Ωστόσο, υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον Σύριζα. Ποιοι μιλάνε;
Εκείνοι που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες; 
Είναι εξοργιστικό και προκλητικό να προσάπτει σήμερα μομφές ο ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έγιναν πολύ καιρό πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο.
Άλλωστε, μήπως πριν από ενάμιση χρόνο, είχαν σχηματίσει γνώμη περί της ενοχής ή όχι, οι ίδιοι οι Δικαστές που αποφάνθηκαν σήμερα; Ή μήπως γνώριζε από τότε, μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ, την σημερινή απόφαση; 
Μακάρι, τον  ίδιο σεβασμό που δείχνει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στη Δικαιοσύνη να μάθει να δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: