Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Φωλιές ερωτικών διαστροφών οι παγκόσμιοι καπιταλιστικοί οργανισμοί της διαχείρισης του χρήματος 


Φέρεται «ο» Σαρής να συνελήφθη στα κατεχόμενα κλέπτοντας τις οπώρες ενός ανηλίκου.. 


Τελικά μόνον οι υπόλογοι έναντι κοινωνικών οικονομικών ηθικών ή πολιτικών εγκλημάτων αναρριχώνται στα ύπατα αξιώματα για να είναι έκθετοι σε εκβιασμούς.. 


Ευγένιος Ανδρικόπουλος 

Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη γιατί τις τελευταίες ημέρες διασχίζει ως είδηση και μέσω του διαδικτύου ολόκληρο τον κόσμο.. Προσωπικά ωστόσο  δεν ήμουν σε θέση να το διασταυρώσω με ασφάλεια αν και συνάδελφος από την μαρτυρική Κύπρο μου το επιβεβαίωσε.. 

Το κείμενο αφορά «τον» υπουργό " Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλη Σαρρή, ο οποίος σύμφωνα με την περιγραφή συνελήφθη χθες από την "Αστυνομία των Κατεχομένων", υπό την ταπεινωτική κατηγορία της διάπραξης παρά φύσιν ασέλγειας, επί, ή υπό, δεν ξέρω, ανηλίκου, παρουσία και τρίτου επίσης νέου αλλά όχι ανηλίκου προσώπου!! 


Να σημειώσω ευθύς εξ αρχής πως ελάχιστα ως καθόλου με αφορά ο τρόπος που ο καθείς διαθέτει το σώμα του όταν αυτός ή αυτή δεν προβάλλεται ως κοινωνικό πολιτικό ή οικονομικό πρότυπο ή δεν κατέχει θέσεις εξουσίας. Επειδή στην περίπτωση αυτή οι όποιες αντικοινωνικές επιλογές του τυγχάνουν ανεπιθύμητων μιμητών μεταξύ των ομογάλακτων πληθυσμιακών ομάδων και ίσως όχι μόνον.. 

Στην συγκεκριμένη υπόθεση ο π. Υπουργός, που υπήρξε μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας ήταν επίσης μέλος  μιας κορυφαίας διαπραγματευτικής ομάδας, τα αποτελέσματα των εργασιών της οποίας θα δέσμευαν οδυνηρά το μέλλον ενός ολόκληρου λαού. 

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο «τύπος» ήταν αθωράκιστος έναντι σειράς επιθετικών εκβιασμών από τους αντιπάλους του. Γιατί ήταν ακάλυπτος; Επειδή σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η «άτυπη», 
(περί ατύπου προκειται και όποιος την ονομάζει αστυνομία το κάνει δόλια για να νομιμοποιήσει παντί τρόπω το ψευδοκράτος), 
ή έκνομη αν θέλετε, αρχή ασφαλείας στα κατεχόμενα, 
δηλώνει πως τον συνέλαβε επι των κουρσεμένων εδαφών να κλέπτει σε ξενοδοχείο τις ερωτικές οπώρες ενός ανηλίκου. Και όχι μόνον αυτό. Αλλά πως δεν ήταν η πρώτη φορά που συλλαμβανόταν για τον ίδιο λόγο.. 

Γεγονός που προκαλεί σειρά ρητορικών ερωτηματικών αν όχι αποκλειστικά για την αξιοπιστία της αναφοράς, οπωσδήποτε ωστόσο για τις αιτίες που κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό χρόνια τώρα. Ρητορικων επειδή η απάντηση εμπεριέχεται στο ερώτημα. Για τις ίδιες αιτίες που αφορούσαν τον Στρος Καν του οποίου η αφετηρία της ηθικής του κατάπτωσης δεν ήταν η έγχρωμη καμαριέρα της Νέας Υόρκης. 

Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο βρίσκεται στο εξής: Πως όταν ο Σαρής συνελήφθη προ επταετίας την πρώτη φορά, αφέθη ελεύθερος αφού καταγράφηκε το γεγονός και του συστάθηκε αυστηρά να μην επαναληφθεί, επειδή δεν επρόκειτο για ανήλικο! 

Αλλά το ζήτημα της τότε απόκρυψης του γεγονότος δεν ήταν η ηλικία του ερωτικού του παιχνιδιού. Μα η δική του εφηβική πολιτικά ηλικία. Επειδή προοριζόταν για το έγκλημα που από κοινού με άλλα Κυπριακά σαπρόφυτα θα διέπρατταν κατά του Κυπριακού λαού.. Και τον ήθελαν «άνδρα» ανοιχτό σε όλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: