Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Άθλια μπατοκρατία και άθλια δικαιοσύνη της άθλιας Γραικυλίας 


 Του Ανωνύμου του Έλληνος
 

Είναι και οι λαγοί της καταστολής και... δικαιοσύνης. Χρησιμοποιούνται ιδιότυπα για τον αντιπερισπασμό της ηλίθιας κοινής γνώμης από την Γερμανική Κατοχή, την ανεργία, την φτώχεια, την εξαθλίωση, από τις αυτοκτονίες, από τον κοινοβουλευτικό φασισμό, που μας βασανίζει και σφίγγει ολοένα την θηλιά. 

Στόχος η αντιπολίτευση, που τάχα ηγείται ή υποθάλπει, ή ανέχεται την τρομοκρατία, η οποία τρομοκρατία σε καμιά περίπτωση δεν είναι οι δυνάμεις κατοχής και τα διεφθαρμένα τσιράκια τους, αλλά το λαϊκό κίνημα (το εξηγούμαι σε προτέρα ανάρτηση στο ιστολόγιο). 


Θυμάστε την υπόθεση ζαρντινιέρα, που ατυχώς την... πήρε αέρας από τα χέρια του μπάτσου και... μαύρισε το μάτι και το σώμα του φοιτητή;  Πανηγυρικά αθώα η... ζαρντινιέρα! 

Η τυφλή και αδέκαστη δικαιοσύνη απέδωσε λευκές περιστερές τους μπάτσους, να επιδοθούν απερίσπαστοι στο έργο τους. Έχουν πολύ σπουδαία δουλειά, κάθε είδους προστασία, γενικώς! Και οι «τρομοκράτες», που συνελήφθησαν για την ληστεία της τράπεζας, είναι πανάθλια προπαγάνδα και προβοκάτσια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ότι βασανίστηκαν ανηλεώς! 

Τα ματωμένα πρόσωπα, τα φαινόμενα γενικώς, απατούν! Μόλις συνελήφθησαν τα παιδιά για την ληστεία, τους υποδέχτηκαν ευγενέστατα οι μπάτσοι με τριαντάφυλλα, τα οποία ως γνωστόν έχουν αγκάθια. Οι συλληφθέντες πήραν απρόσεκτα, βιαστικά τα ρόδα των μπάτσων και μωλώπισαν τα πρόσωπά τους. Γκιούλ μπαξές η αστυνομία της Γκραικυλίας! 

 Προς επίρρωση όλων των ανωτέρω, σημειώθηκε νέο ρεκόρ. Όσο περισσότερους σκοτώνεις, τόσο ατιμώρητος και ευυπόληπτο κυκλοφορείς! 

Ενώ αν είναι κάποιο φτωχό πρεζόνι, χωρίς στον ήλιο μοίρα αλλοδαπός, ή οικονομικός μετανάστης; Στα τάρταρα! Αμείλικτος ο... πέλεκυς της Τυφλής: 

Στο δυστύχημα «Ήλιος» οι νεκροί ήσαν 121! Οι τρεις κατηγορούμενοι της αεροπορική εταιρείας έφαγαν 123 χρόνια φυλακή ο καθένας, αλλά -ω του θαύματος!- κρίθηκαν εκτίσιμα μόνο τα 10 χρόνια εξαγοράσιμα προς 80.000 ευρώ. Τζάμπα πράμα! Μόνο 660 ευρώ και κάτι «δεκάρες» το κεφάλι! Φτήνυνε πολύ η ανθρώπινη ζωή! 

Είδες η κατάργηση της θανατικής ποινής! Και η παρατεταμένη έλλειψη Πολέμου, βεβαίως, βεβαίως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: