Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

  Πήραν την πολυπόθητη αδειοδότηση Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννενα και Πανρθρακικός..


 Ε, και.. Το ποδόσφαιρο παίζεται με μπάλα στο χόρτο και όχι με σφραγίδες στα χαρτιά..


Ολοκληρώθηκε στην δευτεροβάθμια επιτροπή η εξέταση των φακέλων τεσσάρων ομάδων που δεν πήραν άδεια (ΠΑΟ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Πανθρακικός), σε πρώτο βαθμό, με τον Γ.Δημητρίου να κάνει αρνητική εισήγηση για τον Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο και οι δύο ομάδες πήραν την άδεια που επιθυμούσαν. 

Προηγουμένως, πενήντα οπαδοί του Τριφυλλιού κατάφεραν να εισβάλουν στα γραφεία της ΕΠΟ, αναζητώντας τον εισηγητή, και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να μεταφερθούν έξω από το κτήριο, στο Γουδή.

 

Αρνητική ήταν η εισήγηση του υπευθύνου των αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, σε ότι αφορά την χορήγηση της άδειας στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ, καθώς έκρινε πως οι φάκελοι που παρουσίασαν δεν ήταν πλήρεις, αλλά η 5μελής επιτροπή έκρινε διαφορετικά, και αδειοδότησε τις δύο ΠΑΕ. Κατά συνέπεια, τα Γιάννινα μπορούν πια να συμμετάσχουν στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το Τριφύλλι μένει εκτός Ευρώπης, έχει όμως το δικαίωμα να προχωρήσει σε όσες μετεγγραφές θέλει. Θετική είναι η απόφαση και για τον Πανθρακικό, ενώ την άλλη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η τύχη του ΟΦΗ.

Νωρίτερα, πενήντα οπαδοί του Παναθηναϊκού μπόρεσαν να εισβάλουν στα γραφεία της ΕΠΟ, (άλλη δουλιά δεν είχαν προφανώς) να βρίσουν τους υπαλλήλους που βρήκαν μπροστά τους (όχι όμως και τον εισηγητή, που ήταν ο στόχος τους...), και να στηθούν έξω από το γραφείο της επιτροπής, περιμένοντας την ετυμηγορία της. Με καθυστέρηση εμφανίστηκε αστυνομική δύναμη, που τους έπεισε να αποχωρήσουν από το κτήριο, και να περιμένουν στην έξοδο την ετυμηγορία της επιτροπής.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πληροφορεί την κοινή γνώμη και κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι αδειοδοτήσεις ΠΑΕ δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς, εκφοβιστικές μεθόδους και αισχρές ύβρεις, ακόμη και εναντίον γυναικών υπαλλήλων της ΕΠΟ. 

Δεν είμαστε διατεθειμένοι και δεν έχει κανένα νόημα να καταδικάσουμε ηθικά το ανήκουστο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τις αρχές και να συνδράμουμε στην ποινική καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών, αυτής της πρωτοφανούς βιαιότητας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: