Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ ΕΔΕΙΡΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΗΣ


Όταν οι μητέρες μεταλλάσσονται σε Μήδειες κάτι σάπιο πολύ σάπιο διαφευντεύει την κοινωνία



Σοκ στο πανελλήνιο αλλά και στην τοπική κοινωνία του Διδυμότειχου έχει προκαλέσει η είδηση πως νεαρή μητέρα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το μόλις ενός έτους παιδί της.
Το άτυχο βρέφος βρέθηκε στο σπίτι του το μεσημέρι της Δευτέρας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ωστόσο, μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό πως έγινε γνωστή η κακοποίηση του μωρού.



Οι γιατροί, με τη σειρά τους, ειδοποίησαν την αστυνομία, αναφέροντάς τους πως το μωρό είχε υποστεί κακοποίηση σε τέτοιο βαθμό με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατός του και η 21χρονη συνελήφθη αμέσως.

Κατά τη διάρκεια της προανακριτικής εξέτασης, η σύγχρονη ''Μήδεια'' δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι την οδήγησε στο να ξυλοκοπήσει τόσο άγρια το αγοράκι της.

Η 21χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με την κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης σε βρέφος, ενώ σύμφωνα με το «Πρωτο Θέμα» οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από το συγγενικό της περιβάλλον και τους γείτονες προσπαθώντας να διαπιστώσουν πώς και γιατί έγινε το κακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: