Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ (ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΟΥ) ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ



Καθ' υπόδειξη του FBI.. 
Κατά συνέπεια τα γλυκά που θα του πάει θα είναι κοριοί..


Ο πατέρας του πρώην συμβούλου των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών 'Εντουαρντ Σνόουντεν, δήλωσε σήμερα ότι είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει στη Μόσχα για να δει το γιο του όπως του έχει ζητήσει το FBI, αλλά πρόσθεσε ότι πρώτα πρέπει να μάθει τι ακριβώς θέλουν οι υπηρεσίες ασφαλείας από τον ίδιο.

Ο Λόνι Σνόουντεν, δήλωσε στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russian 24 ότι το FBI του ζήτησε "πριν από μερικές εβδομάδες" να ταξιδέψει στη Μόσχα και να συζητήσει με το γιο του, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατασκοπείας στις ΗΠΑ.


Ο 'Εντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος έχει παγιδευτεί στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας από τότε που εγκατέλειψε το Χονγκ Κονγκ πριν από ένα μήνα, έχει ζητήσει προσωρινό άσυλο στη Ρωσία.

"Μου προτάθηκε (από το FBI) πριν από μερικές εβδομάδες να ταξιδέψω στην Μόσχα και μέχρι στιγμής δεν έχω αρνηθεί", τόνισε ο Λόνι Σνόουντεν, ο οποίος πρόσθεσε ότι πρώτα θέλει να μάθει τι ζητεί το FBI από τον ίδιο.

Ο Λόνι Σνόουντεν εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι καλύτερα να παραμείνει ο γιος του στη Μόσχα.

"Εάν θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του στη Ρωσία, θα συμφωνούσα. Εάν ήμουν στη θέση του θα έμενα στη Ρωσία και ελπίζω η Ρωσία να τον δεχθεί", τόνισε.

Ο Λόνι Σνόουντεν επανέλαβε την άποψή του ότι ο γιος του δε θα έχει μια δίκαιη δίκη στις ΗΠΑ.

Πηγή: AMΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: