Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


 Μαχαίρωσε θανάσιμα τον αδελφό του

(κατά τα λοιπά πατρίς, θρησκεία, οικογένεια...) 



Επειδή κατάγομαι από τον συγκεκριμένο τόπο (ευτυχώς μόνον στις καλοκαιρινές διακοπές διασταυρωνόμουν μαζί του) θέτω όλη μου την δημοσιογραφική διαδρομή σε αμφισβήτηση αν τα αίτια -που ακόμη δεν είναι γνωστά - δεν παραπέμπουν σε οικονομικές διαφορές.. 

Ένα μέτρο γης ή μια ελιά, πάντα άξιζε (όπως σχεδόν σε όλη την Ελλάδα) πιότερο από την ζωή ακόμη και αν ανήκε σε άτομο πρώτου βαθμού συγγενείας.Πολλώ δε μάλλον υπο τις συνθήκες της σημερινής κρίσης που αναδεικνύουν την ένταση των ενστίκτων  ενός εκάστου εξ ημών..

Έτσι το ότι εξελίχθηκε σε οικογενειακή τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής, ο διαπληκτισμός δύο αδελφιών, δεν είναι καθόλου πρωτότυπο. Στην πλέον ήπια περίπτωση ο ένας εκ των δύο θα άλλαζε το επώνυμό του. Στην σκληρότερη ο 41ενός ετών  μαχαίρωσε θανάσιμα έξω από το σπίτι τους στον οικισμό Δάφνη Πεταλιδίου Μεσσηνίας τον 37χρονο αδελφό του.. (κατά τα λοιπά πατρίς θρησκεία οικογένεια...)
 

Τα δύο αδέλφια που έμεναν σε παράπλευρα σπίτια, χθες στις 8 το βράδυ, για άγνωστο λόγο που διερευνά αυτή την ώρα η αστυνομία, καυγάδισαν έντονα έξω από το σπίτι του 41χρονου, ο οποίος κάποια στιγμή μπήκε στο σπίτι του, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και με αυτό χτύπησε τον 37χρονο αδελφό του στο πόδι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
 

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο 41χρονος, παραδόθηκε στους αστυνομικούς.
 

Οι κάτοικοι του χωριού είναι συγκλονισμένοι από το γεγονός κι αποδίδουν τα αίτια του καυγά στο ποτό, αφού δεν γνώριζαν, να έχουν τα δύο αδέλφια σοβαρές οικογενειακές διαφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: