Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ο ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ


Για να ξέρουμε ποιος είναι ποιος..


Όταν αναφέρεστε στον Μπόμπολα και τον στολίζετε με μια σειρά κοσμητικών επιθέτων όπως  διαπλεκόμενο, τσάτσο, λαμόγιο μπαταχτζή, κι ένα σωρό άλλα που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, να μην λησμονάτε πως δεν ευθύνεαι αυτός και ο κάθε "αυτός" για τα μονοπώλια που στήνουν, αλλά τα πολιτικά του δουλικά που κυκλοφορούν πλην του ΚΚΕ σε όλες τις πτέρυγες της βουλής. Δεν φταίε αυτός επομένως για ό,τι έχει αρπάξει, αλλά εκείνοι που δια της ψήφου σας, ναι όχλε δια της ψήφου σου, ανέδειξες τις πολιτικές του ορτινάντζες στην νομοθετική και εκτελεστική εξουσία. 

Ας  αρχίζουμε την αρίθμηση γιατί όταν κάποιος σας μιλά για μονοπώλια τον σαρκάζετε. Πάρτε το χαμπάρι.. Ο μόνος ανταγωνισμός που υπάρχει εντοπίζεται μεταξύ των ψιλικατζήδων..


1. Έχει τηλεοπτικό κανάλι....Μεγαλομέτοχος στο συμπαθέστατο, Mega! Δικιά του και η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών ANΩΣH
2. Έχει εφημερίδα, το ιστορικό, πρώην του κεντρώου χώρου, "Έθνος", εκδίδει περιοδικά, έχει και γνωστό portal που δεν φαίνεται,που όλοι το διαβάζετε.
3. Έχει κατασκευαστική Εταιρία, είναι η πρώτη του εταιρία, τον "¨Ακτωρα", που το 90% του τζίρου του, προέρχεται από δημόσια έργα. Μέσω των έργων, μας ξεπουπουλιάζει και με την εκμετάλλευση διοδίων στις εθνικές οδούς!
4. Κάνει και εμπορία όπλων, παλιότερα είχε ακουστεί η εταιρία "AΠEΛΛA", με μέτοχο τον "Ακτωρα"
5. Ο Μπόμπολας επίσης ασχολείται και με σκουπίδια, φτιάχνει ΧΥΤΑ,  όπου έχει πάρει την διαχείριση τους σε πολλές περιοχές (η Κερατέα του την χάλασε λίγο!).
6. Επίσης είναι χρυσοθήρας, αφού είναι μικρομέτοχος, στην 'Ελληνική Χρυσός'', που προσπαθεί να βιάσει το περιβάλλον στην Χαλκιδική, στο τζάμπα και αυτό.
7. Πλέον είναι και παραγωγός ενέργειας, αφού του χαρίζεται ένα λιγνιτωρυχεία από τον μεσίτη Σαμαρά
8. Παλιότερα είχε και μεγάλο μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο πούλησε στον γιο του έγκλειστου Άκη Τσοχατζόπουλου
9. Με αφορμή τα εισιτήρια στα ΜΜΜ, είναι βασικός υποψήφιος για να παρέχει Ηλεκτρονικό Εισιτήριο στον ΟΑΣΑ για να μην υπάρχουν τζαμπατζήδες, μέσω της κοινοπραξίας "Άκτωρ Παραχωρήσεις-Unisystems"
10. Έχει τις γραμμές της κοινωνικής διαφθοράς "090", έχει πάρει και την εξυπηρέτηση μετ' αντιτίμου των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥ για τα τηλεφωνικά ραντεβού

Δεν υπάρχουν σχόλια: